no cóż, zawaliłem. projekt tworzy się w wielkich bólach.
Niestety obawiam się że będzie tak jak z kuflami, wiele osób mi mendziło że wezmą na 100%, że to, że tamto, a jak przyszło co do czego to zebrało się niewielu chętnych na zakup. W tym przypadku na pewno będzie zaordynowana przedpłata. Ale to i tak dopiero jak wydumam jakiś sensowny projekt i wrzucę to wszystko do sklepu.
można zacząć się pastwić. w jakimś drobnym zakresie przewiduję oczywiście jeszcze poprawki. jak przejdzie pierwsza burza nad projektem, to zamieszczę pozostałe informacje.
pierwszy plik to taka rebusowa nieco popozycja na klatę - jeden kolor:
(oczywiście bez tego szarawego browar.bizu)
drugi plik to propozycja "ideowa" na plecy - jeden kolor:
kolory koszulek będą tylko ciemne czarny, ciemnozielony, oliwkowobrązowy, granatowy. nad tyłem jeszcze się poważnie zastanawiam z tego samego powodu co podał Żą.
trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby
Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
Browar restauracyjny poza pełnym turystycznego zgiełku centrum Malmö.
Mieści się w zabytkowej kamienicy, jednak wnętrze znacznie mniej zabytkowe.
Jest tak trochę w stylu amerykańskim, duży miszmasz na wielkiej powierzchni, gdzie centralnym punktem jest olbrzymi bar, za którym jest...
Mam na zbyciu kilkanaście koszulek browarnianych. Koszulki nieużywane. Cena 10 zł sztuka - browary polskie, 15 zł sztuka browary zagraniczne. koszt wysyłki wg cennika poczty polskiej.
Do kompletu fartuszek kasztelana 5 zł. Kontakt na priv....
Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
Na miejscu wszystko razem w jednej...
Comment