BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
L'art pour l'ART?
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Lager single hop Simcoe.
Zawartość alko 4,2%.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
Gaz - średni.
Aromat - cytrusy.
Smak - słodkawe i gorzkawe na lekkich cytrusach,...-
Channel: Irlandia Północna
2025-12-16, 20:04 -
-
Widoczne na zdjęciu szkło zamienię na inne kolektybilia (najlepiej inne szkło, kapsle lub wszelkie kolektybilia pochodzące z Bydgoszczy i okolic).
Wszelkie propozycje proszę na maila, PW bądź gg.

...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Rudná, bywa czasami nazywana Rudná u Prahy i jest to niewielka mieścina leżąca tuż przy zachodniej granicy z Pragą. W tejże miejscowości na spokojnym osiedlu domków jednorodzinnych od paru lat jako piwowar domowy piwo warzy Pavel Rokoš. Podobnie jak wielu jego kolegów parających się tą...-
Channel: Czechy
-
-
Konkretnie chodzi mi aby różne kolektybilia, które z początku były wydawane przez browary kontraktowe, a które z czasem same się browarami stały, poprzenosić do nich. Oczywiście chodzi tu przede wszystkim o kapsle, podstawki, szkła bo na etykietach było jednak podawane miejsce warzenia czyli...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Strasznie mnie to nurtuje. Co prawda z litrowym kuflem FAXE'a nie ma problemu, ponieważ można go było uzyskać w promocjach z importowanym piwem. Co jednak ze szklankami FAXE'a? Jedną ze złotym logo widziałem w promocji do piw (tego i tego) z Van Pura. Drugą, z zielonym logo kupiłem wraz z piwem importowanym,...-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.