Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep
Koszulki dotarły na kresy wschodnie mimo ze pada już śnieg
No północno-wschodnie kresy jeszcze nie dotarły :-)
pewnie przez ten śnieg!!!! taki jakiś zielony się zrobił
a w poniedziałek wieczorem tak się starałam i ubierałam swoją balkonową choinkę.....
Otrzymałem koszulkę ale zaszła jakaś fatalna pomyłka
Miała być różowa a jest czarna, z przodu miała być Britney Spears a nie jakieś magiczne znaki a z tyłu miały być wymienione koncerty Britney, na których była bez bielizny a są wymienione jakieś browary - a wiadomo, że alkohol przecież zabija
Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-12-14, 13:54.
Powód: FaCeJotPe
trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby
Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
Tak chyba dla siebie notuję, że spotkamy się na porterkach w Opolu. Wypijemy 32 różne portery. Trochę pogadamy, pożartujemy, posmakujemy, pozdjęciujemy i dobrze spędzimy czas przy piwie z alkoholem. Fu. kto chce może dołączyć za rok....
To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
Historia wygląda tak: kilku studentów z Drezna wybrało się do Kolumbii. Nie wiadomo czy był to staż, stypendium czy praca. Sugerują jakieś badania. Każdy student wie, że nauka z alkoholem są związane nierozerwalnie. Popijając rum doszli do wniosku, że brakuje im jeszcze piwa, bo miejscowe...
Comment