większy limit na PW

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• darekd
    Ale Browar, Grass Hopper
    darekd
    Będąc w pewnym małym sklepiku zauważyłem to piwo w wyprzedaży za ok 4,5 PLN. Nazwa mi nieznana, więc dorzuciłem. Miły sprzedawca zaoferował mi, że spuści mi to piwo o złotówkę jak wezmę dwa, bo termin mu się kończy a ma jeszcze trochę tego. Pomyślałem, jaki miły człowiek... W...
    2025-10-20, 00:24
  • dadek
    Niemcy, Leezen, Schloßstraße 1 a, Handwerksbrauerei Hennings
    dadek
    18.07.2025 przy okazji zwiedzania Schwerina postanowiliśmy udać się na drugą stronę ogromnego jeziora Schweriner See, nad którym leży miasto. Naszym celem była miejscowość Leezen na wschodnim brzegu i znajdujący się tam browarek Hennings (powstały w 2012 roku), który oficjalnie otwiera...
    2025-09-28, 01:39
  • heckler
    Frymburk, Frymburk 11, Pivovar Frymburk
    heckler
    Frymburk to malownicze miasteczko w kraju południowoczeskim, położone na półwyspie Lipna, a jego historia sięga XIII wieku. Od roku 2024 miasteczko nosi miano uzdrowiska. Na małym, urokliwym ryneczku pośród ciągu kamienic stoi pensjonat/restauracja/browar- Markus.
    Początek swojej działalności...
    2025-09-01, 11:41
  • heckler
    Jince, Eškova 33, Pivovar Malý Janek
    heckler
    W miasteczku Jince dawny Pivovar Vilém od początku roku 2020 zmienił właściciela, oraz zmienił nazwę. Całość przejął dawny kontraktowy browar
    Malý Janek
    i właśnie pod tą nazwą obecnie działa. Generalnie jest to większy kompleks w którego skład wchodzi-restauracja, hotel i browar.
    ...
    2025-08-20, 10:33
  • darekd
    Pinta, French Saison
    darekd
    Seria Classics.

Informacje ze strony:
    https://browarpinta.pl/produkt/pinta...french-saison/

12,0% ekstr.
    5,0% alk.

Chmiele: Strissespalt, Elixir, Barbe Rouge. W pierwszym chmielu jest literówka, powinno być Strisselspalt. Wszystkie chmiele...
    2025-07-06, 00:02
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...