poszukiwani piwowarzy w okolicach Tychów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • redart
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.05
    • 70

poszukiwani piwowarzy w okolicach Tychów

Czy ktoś w okolicy Tychów warzy swoje domowe piwko?
    Jeszcxze nigdy się w to nie bawiłem i gdybym mógł się poprzyglądać to zgłaszam wielką chęć.
    redart
  • redart
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.05
    • 70

Jeszcze ja - chcę przejść małe szkolenie w tym temacie.
    redart

Comment

Related Topics

Collapse

• piwopaliwo
      Piwo w dęblinie i okolicach?
      piwopaliwo
      Cześć, poszukuje info czy gdzieś w Dęblinie (woj. lubelskie) czy jego bliskich okolicach będę w stanie kupić piwo rzemieślnicze. Wiem że jest coś w Puławach, ale nie będę w stanie tam niestety podjechać, więc potrzebuję znaleźć coś bliżej. Może jest jakiś sklep nie umieszczony na mapach piwnych?
      2021-06-12, 09:27
    • Stankoos
      Szukam wszystkiego związanego z browarami w Lubaniu i okolicach
      Stankoos
      Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
      2022-07-17, 11:14
    • heckler
      Pozlovice, K Přehradě 334, Minipivovar Komonec
      heckler
      Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
      2025-09-24, 08:04
    • darekd
      ? [Hop Brook], Seaside
      darekd
      Gdzie to warzą? W chorzowskim Redenie?

Opisane jak "Oceanic IPA", bo na chmielach z Nowej Zelandii - Pacifica, Motueka oraz Nelson Sauvin

5,8% alk.

Aromat - chmielowy, z kwaskowatymi owocami (ale nie cytrusy), w tle minimalna żywiczność i takaż słodowość...
      2025-09-10, 23:19
    • zgroza
      Petrovac, ul. XIV, Piżun
      zgroza
      Jedyna knajpa, jaką w okolicach Sutomore znalazłem z Mammutem butelkowanym. Petrovac jest generalnie droższy od Sutomore, i bardziej rybny.
      2025-08-24, 14:21
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...