Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajak
III Konkurs Piw Domowych - kto bierze udział?
Collapse
X
-
I gratulacje dla sopisty, który bezczelnie od wielu z nich wycyganił etykiety, a także otrzymał pewne obietnice. A tak naprawdę to dziękuję wszystkim, którzy mnie obdarowali etykietami. Oczywiście, po zamieszczeniu ich (etykiet a nie tych którzy mnie obdarowali) na stronie podziękuję raz jeszcze. -
Comment
-
W kategorii piw aromatyzowanych. Ja też gratuluję Wielkiemu_B, zwłaszcza, że mi to jego piwo wcale aż tak bardzo nie zasmakowałoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzGratulacje! A w której kategorii?
Ale widać mam jakiś zboczony gust, skoro moje piwo odpadło w ogóle. Chyba przestanę warzyć
Comment
-
Nie zboczony, ale swój. Ja też mam swój, i wcale nie musi się on dla mnie pokrywać z innymi gustami. A w ogóle, o gustach się przecież nie dyskutujePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...) Ale widać mam jakiś zboczony gust, skoro moje piwo odpadło w ogóle. Chyba przestanę warzyć
Więc nie wiem, po co ten cały konkurs
Chyba tylko dla zabawy
"All the good things for those who wait"Comment
-
Nie przestawaj !!!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia...Ale widać mam jakiś zboczony gust, skoro moje piwo odpadło w ogóle. Chyba przestanę warzyć
Znajdą się tacy, co Twój gust podzielają i chętnie Twoje warki rozpiją
bla bla blaComment
-
Kłamie!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW kategorii piw aromatyzowanych. Ja też gratuluję Wielkiemu_B, zwłaszcza, że mi to jego piwo wcale aż tak bardzo nie zasmakowało
Ale widać mam jakiś zboczony gust, skoro moje piwo odpadło w ogóle. Chyba przestanę warzyć
Tak jej smakowało, że wyssała z butelki wszystko! Nie wiem jak to się stało, ale łącznie z papierową etykietą (dopiero kiedy poczuła papier, to się ocknęła!).
Jasiu Piwosz nawet nie miał szansy na spróbowanie choćby osadu drożdżowego, mimo, że jęzor mu wisiał do ziemi!
No ale dzięki za gratulacje...
PS. Dlaczego nie wzięłaś z bagażnika ostatniej butelki Curacao? - Miała trafić do kogoś, kogo Ty wybierzesz.Comment
-
Wzięłam wszystko, co dał mi Jasiu, obdarowałam Twoim piwem Małążonkę, Arta, Czesa i już nawet nie wiem kogo jeszcze, ale każdemu powtarzałam, że to Twoje piwo (bo po kapslu cięzko się zorientowaćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B
PS. Dlaczego nie wzięłaś z bagażnika ostatniej butelki Curacao? - Miała trafić do kogoś, kogo Ty wybierzesz.
) i prosiłam o ocenę
Comment
-
ano właśnie zapomniałem od kogo w efekcie było to piwkoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWzięłam wszystko, co dał mi Jasiu, obdarowałam Twoim piwem Małążonkę, Arta, Czesa i już nawet nie wiem kogo jeszcze, ale każdemu powtarzałam, że to Twoje piwo (bo po kapslu cięzko się zorientować
) i prosiłam o ocenę
no ale teraz już etykieta zastępcza została naklejona z odpowiednią adnotacją
dzięki W_B!
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment