piwo "open source"

Collapse
X
Collapse
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cocobango
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.04
    • 818

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
    Niepotrzebnie tak się męczyłeś Shlangbaum umieścił to samo przedwczoraj w prasówce.
    Wspiołem się na szczyty moich umiejętności edytorskich, siedziałem nad tym pół nocy, wylałem litry potu i wypiłem z 10 kaw, a cały mój trud na marne...

Comment

• zbysia
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.09
      • 907

Nie wiem czy ktoś doszedł do tego wniosku ale wydaje mi się, że browar.biz jest pełen przepisów open source...
      fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• Grbuy
        Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
        Grbuy
        Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
        2023-11-30, 21:57
      • nodrob
        Sprzedam kompletny zestaw startowy + garnek 10 litrów + 60 butelek
        nodrob
        Ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/browar-dom...7-IDzr50h.html

Browar Domowy Browamator SUPER START - zestaw startowy + garnek + 60 butelek
        - zestaw do samodzielnej, domowej produkcji piwa
        - użyty raz do wyprodukowania...
        2019-04-09, 12:45
      • bastion
        Ukraina, Odessa, Mykolaivska Doroha 217a, Pivnyj Kelich.
        bastion
        Suworowski rajon, to wysunięta na północ część Odessy, gdzie znajdują się zakłady przemysłowe, oraz duże blokowiska. Trzeba wspomnieć też o długiej plaży Luzanivka, która im dalej od portu, tym jest chyba lepsza niż plaże w pobliżu centrum Odessy, które wyglądają jak małe baseniki...
        2021-05-16, 22:28
      • heckler
        Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
        heckler
        Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
        Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
        2023-06-15, 12:52
      • pegazus300
        Warka 8 litrów
        pegazus300
        Hej. Planuję pierwszą warkę i mam ( z braku doświadczenia) problem z określeniem ile wody mi odparuje podczas gotowania oraz ile piwa stracę podczas fermentacji.

Plan jest taki:
        Na 60 min gotowania przygotuję 10,5 l brzeczki, zakładam że odparuje 1,5 litra. Czy może...
        2018-03-27, 10:27
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...