Nadszedł czas wypijania piw pozlotowych. Niestety pamięć szwankuje więc mam prośbę w identyfikacji - czyje piwa były okapslowane poniższymi kapselkami.
Czyje to piwa?
Collapse
X
-
Czyje to piwa?
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak -
Kapselki z bazgrołami I i Pr wyglądają mi na nasze wytwory.
I - to ponad roczne Imbirowe z ekstraktów, a Pr to porter, chyba górnej fermentacji, czyli Diabeł tasmański. Zgadza się z zawartością wypitą?
Może Asia to jeszcze skonsultuje.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironKapselki z bazgrołami I i Pr wyglądają mi na nasze wytwory.
I - to ponad roczne Imbirowe z ekstraktów, a Pr to porter, chyba górnej fermentacji, czyli Diabeł tasmański. Zgadza się z zawartością wypitą?
Może Asia to jeszcze skonsultuje."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
Related Topics
Collapse
-
Nie wiem do jakiego browaru zaliczy etykiety, na których jako producent podany jest Standard Alko International Corporation Ozorków. Odkleiłem to z puszek 0,33l, nabytych ok. 1997r w którymś z łódzkich hipermarketów. Etykiety są okrągłe o śr. 9cm, kod paskowy rozpoczyna 590 .. podana jest...
-
Channel: Identyfikacja
2009-09-17, 15:21 -
-
Duży osiedlowy market ogólnospożywczy. Poza standardowymi piwami od kilku tygodni pojawiają się ciekawsze nowości min. :
PERUN : Behemoth Sacrum, Behemoth Heretyk
PINTA : Modern Drinking, Apetyt na Życie
POŁCZYN (?) : Klasztorne : Szafarza, Przeora, Opata ; Benedyktyńskie...-
Channel: Małopolskie
-
-
Butelka 1 litr, szklana, alk. 8,2 %, eks. brak, cena 2,59 lita, oczywiście browar z Wilna
Kolor - złocisty, klarowny
Zapach - słodko-słodowo-kwaskowaty, bez nut alkoholowych
Piana - drobnobąblowa, wysoka, średniotrwała (jak na piwo o takich procentach)
Gaz - okey...-
Channel: Litwa
-
-
dostałem od jakiegoś leniucha-piwowara piwo w butelce z krachlą - butelka miała etykietę z poprzedniego produktu - piwa Holzar-Bier z browaru Hoess - Sonthofen.
chętnie się dowiem czyja to robota, bo piwo to jest jak dla mnie niemal ideałem jasnego HefeWeizena, właściwie chciałem...-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
-
Dzień dobry,
dopiero zaczynam przygodę z domowym piwkiem i chciałbym się poradzić osób z doświadczeniem, które miały do czynienia z poniższymi sposobami filtracji i mogą się podzielić opiniami, poradami, przemyśleniami. Wiem, że niektóre z nich były opisywane ale chciałbym...-
Channel: Sprzęt
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment