Nadszedł czas wypijania piw pozlotowych. Niestety pamięć szwankuje więc mam prośbę w identyfikacji - czyje piwa były okapslowane poniższymi kapselkami.
Czyje to piwa?
Collapse
X
-
Czyje to piwa?
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak -
Kapselki z bazgrołami I i Pr wyglądają mi na nasze wytwory.
I - to ponad roczne Imbirowe z ekstraktów, a Pr to porter, chyba górnej fermentacji, czyli Diabeł tasmański. Zgadza się z zawartością wypitą?
Może Asia to jeszcze skonsultuje.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironKapselki z bazgrołami I i Pr wyglądają mi na nasze wytwory.
I - to ponad roczne Imbirowe z ekstraktów, a Pr to porter, chyba górnej fermentacji, czyli Diabeł tasmański. Zgadza się z zawartością wypitą?
Może Asia to jeszcze skonsultuje."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
Related Topics
Collapse
-
Nie wiem do jakiego browaru zaliczy etykiety, na których jako producent podany jest Standard Alko International Corporation Ozorków. Odkleiłem to z puszek 0,33l, nabytych ok. 1997r w którymś z łódzkich hipermarketów. Etykiety są okrągłe o śr. 9cm, kod paskowy rozpoczyna 590 .. podana jest...
-
Channel: Identyfikacja
2009-09-17, 15:21 -
-
Duży osiedlowy market ogólnospożywczy. Poza standardowymi piwami od kilku tygodni pojawiają się ciekawsze nowości min. :
PERUN : Behemoth Sacrum, Behemoth Heretyk
PINTA : Modern Drinking, Apetyt na Życie
POŁCZYN (?) : Klasztorne : Szafarza, Przeora, Opata ; Benedyktyńskie...-
Channel: Małopolskie
-
-
Przyznaję bez bicia - nie wiem czyje piwo wypiłem
Na kasplu była naglutka prostokątna z wypisaną jedenastką, co prawdopodobnie wskazuje na "Siódemkę", czyli Carlbergowsko-Tabletkowski Instytut Piwowarski (proszę w razie czego o sprostowanie!).
w...-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
-
Kolor bursztynowy, klarowny. Już przy otwieraniu słychać głośny psyk i dalej już tylko wulkan gazu unoszący dużą średniogrubą, jaśniutką pianę poza krawędzie szklanki. Po dłuższej chwili nasycenie spada, ale jest bardziej niż dobre. Piana utrzymuje się grubości 0.5 cm, osadza się...
-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
-
Piwnica Zamkowa zgodziła się
wysłać warszawskie koszulki w jednej paczce. Będzie wtedy dla nas taniej, zatem osoby chętne na taki manewr proszone są o zgłoszenie tu.
Wpłat trzeba będzie i tak dokonać indywidualnie, więc może zróbmy tak, że każdy zapłaci Piwnicy za koszulkę,...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment