Fetysz domowopiwowarski

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TowarzyszWieslaw
    Mnie jeszcze pytają czy nagazowane i skąd biorę bąbelki
    Mnie tylko jedna osoba powiedziała "co to za piwo bez gazu choć kapslowane". Ale to już osoba bardziej wtajemniczona w produkcję wina.
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• zgroza
      Thisted, Brown Ale
      zgroza
      Browar Thisted przeszedł w tym roku rewolucje wizerunkową i jedną z jej rezultatów jest to piwo. Etykieta podkreśla trzy szczepy drożdży (taki wewnątrzbrowarowy fetysz), w składzie cukier i lukrecja.
      Piana: przeciętna
      Gaz: mniej niż więcej
      Kolor: zgodnie z nazwą, ciemnoczerwony...
      2010-08-16, 14:46
    • tfur
      Warszawa, Obozowa 95, Pub Jaskinia [zamknięte]
      tfur
      przybytek znajduje się przy przystanku 'dalibora', po południowej stronie ulicy, na rogu budynku. szyld można dostrzec bez trudu. lokal dwupoziomowy, ale mały. muzyka raczej nie dla mnie, jakieś rzutki, jakieś piłkarzyki i - łomża z nalewaka za cztery złote. do tego parę obołoni, ciechan...
      2007-10-24, 16:57
    • Matys
      Tyskie Tysiaki
      Matys
      Może być nieżle! Szczerze mówiąc najbardziej interesował by mnie ręcznik. O ile jest on Tyskim ręcznikiem. A tak z innej beczki. Zauważyliście że Tyskie gronie pod kontrami ma "Tyskie Tysiaki"' które są żekomo "środkiem pysznej zabawy". Są one ważne z kapslami i...
      2003-06-07, 18:33
    • Wismat
      Moja strona - http://www.kapsle-wismat.yoyo.pl/
      Wismat
      Witam. Chciałem się Wam pochwalić moją stroną internetową - http://www.kapsle-wismat.yoyo.pl/ . Istnieje ona już ponad pół roku ale dopiero teraz ma ostateczny wygląd. Jest na niej prawie 700 kapsli czyli wszystkie jakie do tej pory udało mi się uzbierac. Nie jest ona profesjonalna, ale w zupełności...
      2007-09-05, 14:09
    • Dudlik
      Czy to prawda, że...
      Dudlik
      Czy to prawda, że piwosze w latach osiemdziesiątych czekali przed browarami, a potem gonili na rowerach ciężarówkę z piwem, aby wiedzieli do jakiego sklepu to piwo wiozą? W tamtych czasach tematyka piwna nie była mi zbyt bliska stąd pytam bardziej doświadczonych w tej materii. Rewelacje takie,...
      2003-07-15, 10:09
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...