Witajcie
tak sobie myślę..., mam dobre miejsce, w ciekawym miejscu. Jest to poniemiecki dom przybudówka i stajnia. Wszystko w dobrym stanie. Region kulturowo związany z browarnictwem klasztornym. Chciałbym otworzyć browar, czy są osoby chętne do pomocy? Jeśli jest ktoś z trójkąta, Kłodzko, Wrocław, Świdnica lub zahaczając o woj Opolskie Nysa, ma już jakieś doświadczenia i jest pasjonatem domowego browarnictwa, to możemy coś zadziałać. Mama już dostęp do słodowni gdzie za słód pilzneński trzeba zapłacić 2,21 zł /kg. Ciemniejsze są do max dwa razy droższe. Piszcie

tak sobie myślę..., mam dobre miejsce, w ciekawym miejscu. Jest to poniemiecki dom przybudówka i stajnia. Wszystko w dobrym stanie. Region kulturowo związany z browarnictwem klasztornym. Chciałbym otworzyć browar, czy są osoby chętne do pomocy? Jeśli jest ktoś z trójkąta, Kłodzko, Wrocław, Świdnica lub zahaczając o woj Opolskie Nysa, ma już jakieś doświadczenia i jest pasjonatem domowego browarnictwa, to możemy coś zadziałać. Mama już dostęp do słodowni gdzie za słód pilzneński trzeba zapłacić 2,21 zł /kg. Ciemniejsze są do max dwa razy droższe. Piszcie
, ja za pół miliona zł miałbym nie tylko browar. Co to za ceny? Jakby stawiać browar od podstaw w szczerym polu to się zgodzę ze pół miliona potrzebne byłoby. No nic zobaczymy, w czwartek jadę po 50 kg słodu
Comment