Wiem, że nie uznajesz emotikonów ale bez nich Twój post jest bezsensowny.
zakładanie browaru
Collapse
X
-
Comment
-
Ty sadysto, jednym postem obdarłeś ze złudzeń dwie osoby na tym łez padole..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Chciałbym poprosić o podzielenie się wiedzą na temat zakładania browaru kontraktowego. Jestem na chwile obecną zapalonym konsumentem ale TYLKO konsumentem i o stronie produkcyjnej oraz logistycznej nie mam pojęcia.
Mam kilka pytań:
1. Jakie są minimalne...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witajcie moi drodzy.
Mam pytanie: Czy pomysł założenia browaru jest trafiony czy raczej dać sobie spokój?
Chodzi mi konkretnie o taki mały browar lokalny.-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Mieliśmy ostatnio małą polemikę z HopSnobem, którego wpis na blogu dotyczący marketingowych chwytów nowofalowych browarów wywołał mój kontrwpis, którego treść poza atakiem na marketing BrewDoga zeszła nieco na temat tzw. "piwnej rewolucji" i krytyki tego pojęcia. Znalazło to swoje rozwinięcie...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Przekonałem się, że bez piwnicy nie ma co mysleć poważnie o piwowarzeniu, więc zaczynam ją budować w ogrodzie, oto pierwszy krok: wykop
...-
Channel: Sprzęt
-
-
Wpadła mi w ręce taka oto etykieta. Ponoć jest to Łódź, ale nie jestem pewien. Zwłaszcza że intryguje mnie znak tego trójkąta... A niestety nie posiadam żadnego materiału porównawczego z tamtego okresu. Moja teza jest taka: etykieta jest z Łódzkiego Browaru nr 2 w latach 1948-1950 noszącego...
-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment