zakładanie browaru

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Ranger
    Zakładanie browaru kontraktowego
    Ranger
    Witam,
    Chciałbym poprosić o podzielenie się wiedzą na temat zakładania browaru kontraktowego. Jestem na chwile obecną zapalonym konsumentem ale TYLKO konsumentem i o stronie produkcyjnej oraz logistycznej nie mam pojęcia.

Mam kilka pytań:

1. Jakie są minimalne...
    2016-07-04, 09:13
  • koczki86
    Zakładanie browaru
    koczki86
    Witajcie moi drodzy.
    Mam pytanie: Czy pomysł założenia browaru jest trafiony czy raczej dać sobie spokój?
    Chodzi mi konkretnie o taki mały browar lokalny.
    2008-10-24, 13:58
  • ElDesmadre
    Piwna rewolucja - slogan bez pokrycia?
    ElDesmadre
    Mieliśmy ostatnio małą polemikę z HopSnobem, którego wpis na blogu dotyczący marketingowych chwytów nowofalowych browarów wywołał mój kontrwpis, którego treść poza atakiem na marketing BrewDoga zeszła nieco na temat tzw. "piwnej rewolucji" i krytyki tego pojęcia. Znalazło to swoje rozwinięcie...
    2012-07-18, 11:13
  • coder
    Buduję ogrodową piwniczkę
    coder
    Przekonałem się, że bez piwnicy nie ma co mysleć poważnie o piwowarzeniu, więc zaczynam ją budować w ogrodzie, oto pierwszy krok: wykop

...
    2007-07-20, 10:38
  • genea
    Etykieta - co to za browar
    genea
    Wpadła mi w ręce taka oto etykieta. Ponoć jest to Łódź, ale nie jestem pewien. Zwłaszcza że intryguje mnie znak tego trójkąta... A niestety nie posiadam żadnego materiału porównawczego z tamtego okresu. Moja teza jest taka: etykieta jest z Łódzkiego Browaru nr 2 w latach 1948-1950 noszącego...
    2009-08-21, 11:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...