Wiem, że nie uznajesz emotikonów ale bez nich Twój post jest bezsensowny.
zakładanie browaru
Collapse
X
-
Comment
-
Ty sadysto, jednym postem obdarłeś ze złudzeń dwie osoby na tym łez padole..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Chciałbym poprosić o podzielenie się wiedzą na temat zakładania browaru kontraktowego. Jestem na chwile obecną zapalonym konsumentem ale TYLKO konsumentem i o stronie produkcyjnej oraz logistycznej nie mam pojęcia.
Mam kilka pytań:
1. Jakie są minimalne...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witajcie moi drodzy.
Mam pytanie: Czy pomysł założenia browaru jest trafiony czy raczej dać sobie spokój?
Chodzi mi konkretnie o taki mały browar lokalny.-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Na sam początek chciałem przywitać się z Browar.bizonami, bo widzę, że zakładanie tematów w tym dziale jest tradycją, więc naskrobię coś o sobie ;p.
Nie lubię za bardzo się rozpisywać o sobie, ale mogę jedynie napisać, że mam na imię Jan, znajomi mówią do mnie Janusz...-
Channel: Przedstaw Się!
2013-04-12, 10:38 -
-
Ciekaw jestem co sądzicie o wczorajszej sromotnej porażce naszej pięknej stolicy Dolnego Śląska, która to otrzymała całe 2 (słownie: dwa) na ponad osiemdziesiąt głosów.
Nie chciałem się wypowiadać na ten temat wcześniej, bo nie chciałem wykrakać, ale moim skromnym zdaniem cały...-
Channel: Przy piwie
-
-
Najnowszy, wybudowany od podstaw browarek restauracyjny w Pradze otworzył swe podwoje 2.04.2013 dokładnie na granicy dwóch dalekich, wschodnich praskich dzielnic mieszkaniowych Hostivař i Horní Měcholupy. Dojechać tu można pociągiem lub tramwajami linii 22 i 26 do stacji/pętli Hostivař, skąd...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment