zakładanie browaru

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Ranger
    Zakładanie browaru kontraktowego
    Ranger
    Witam,
    Chciałbym poprosić o podzielenie się wiedzą na temat zakładania browaru kontraktowego. Jestem na chwile obecną zapalonym konsumentem ale TYLKO konsumentem i o stronie produkcyjnej oraz logistycznej nie mam pojęcia.

Mam kilka pytań:

1. Jakie są minimalne...
    2016-07-04, 09:13
  • koczki86
    Zakładanie browaru
    koczki86
    Witajcie moi drodzy.
    Mam pytanie: Czy pomysł założenia browaru jest trafiony czy raczej dać sobie spokój?
    Chodzi mi konkretnie o taki mały browar lokalny.
    2008-10-24, 13:58
  • JanuszJG
    Powitanie.
    JanuszJG
    Na sam początek chciałem przywitać się z Browar.bizonami, bo widzę, że zakładanie tematów w tym dziale jest tradycją, więc naskrobię coś o sobie ;p.

Nie lubię za bardzo się rozpisywać o sobie, ale mogę jedynie napisać, że mam na imię Jan, znajomi mówią do mnie Janusz...
    2013-04-12, 10:38
  • slavoy
    EXPO
    slavoy
    Ciekaw jestem co sądzicie o wczorajszej sromotnej porażce naszej pięknej stolicy Dolnego Śląska, która to otrzymała całe 2 (słownie: dwa) na ponad osiemdziesiąt głosów.
    Nie chciałem się wypowiadać na ten temat wcześniej, bo nie chciałem wykrakać, ale moim skromnym zdaniem cały...
    2002-12-04, 05:58
  • dadek
    Praga, Lochotínská 109, Pivovar Hostivar
    dadek
    Najnowszy, wybudowany od podstaw browarek restauracyjny w Pradze otworzył swe podwoje 2.04.2013 dokładnie na granicy dwóch dalekich, wschodnich praskich dzielnic mieszkaniowych Hostivař i Horní Měcholupy. Dojechać tu można pociągiem lub tramwajami linii 22 i 26 do stacji/pętli Hostivař, skąd...
    2013-04-20, 04:54
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...