Powyższy post wyrażą osobiste poglądy autora i nie jest w żadnym wypadku nakłanianiem do przestępstwa w myśl art. 255 kk. W razie wątpliwości skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą. W trakcie sporządzania niniejszego postu nie ucierpiało żadne zwierze, nie używano także organizmów modyfikowanych genetycznie.
No to jest najlepsza wiadomość jaką dzisiaj usłyszałem. Dobrze, że nie zrobiliście tego jutro bo byłbym skłonny pomysleć, że to prima aprilis (czy jak to się pisze)
Cieszy każda taka inicjatywa. Jednak dopóki będą się utrzymywały tak wysokie koszty przesyłki zakupy w CP nie będą mi się kalkulowały
A chrapkę na dwa produkty już mam
Cieszy każda taka inicjatywa. Jednak dopóki będą się utrzymywały tak wysokie koszty przesyłki zakupy w CP nie będą mi się kalkulowały
A chrapkę na dwa produkty już mam
Wiesz, od czasu do czasu jeździmy do Warszawy... Ale to będzie ogłaszane na bieżąco w temacie o darmowych dostawach
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brainwreck
Witam,
zamierzam się pojawić w niedzielę na Szkółce i chciałbym się dowiedzieć czy można by tam odebrać pare kilo słodu który zamówie w CP?
Oczywiście, że można - tak widnieje w ogłoszeniu. Widnieje tam również informacja, że na pokaz trzeba się zapisywać!!! Zatem przy okazji zamówienia proszę wpisz się jako uczestnik.
Aromat - po otwarciu puszki nuty żywiczne, cytrusowe i nieznacznie owoce tropikalne. Po przelaniu głównie tropikalne mango
Piana - wysoka, średnia trwałość z długim kożuszkiem...
30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
Mała mieścina leżąca parę minut jazdy od Jindřichův Hradec. Na końcu mało urokliwego rynku stoi całkiem ładny pałac, a wcześniej, po jego prawej stronie w ciągu kamienic w zeszłym roku narodził się mały browarek.
Odnowioną kamienicę przyozdobiono zdjęciami z wnętrza browaru,...
Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
Comment