Ja tradycyjnie polecam zajrzenie do Brico Marche, u mnie wszystko mają.
No i ostatnio wydaje mi się żę widziałem zestawy startowe w Tesco, ale głowy nie dam czy nie był to Carrefour.
Co do jakichś specjalistycznych sklepów w Trójmieście to nic nie znam.
Ja tradycyjnie polecam zajrzenie do Brico Marche, u mnie wszystko mają.
No i ostatnio wydaje mi się żę widziałem zestawy startowe w Tesco, ale głowy nie dam czy nie był to Carrefour.
Co do jakichś specjalistycznych sklepów w Trójmieście to nic nie znam.
Dzięki za info. Właśnie też słyszałem o Brico. Tesco mam pod nosem, byłem ostatnio i lipa. Jak spytałem się o Brewkita i o akcesoria do warzenia piwka to Pani wskazała mi 6ciopak Lecha i powiedziała że tak szybciej haha
Dobrze jest zacząć od brewkita, po to by się przekonać, że nie tędy droga. Każde doświadczenie jest dobre. Poza tym można nie mieć warunków na zabawę z zacieraniem.
W pasażu hipermarketu Tesco uruchomił się sklep z piwami kraftowymi i małymi browarkami. Sklep ma 8 kranów do nalewania w butelki PET o pojemnościach 0,5 i 1,0 litra.
Lista aktualnie dostępnych piw wyświetlana jest na ekranie wielkiego monitora z pełnymi informacjami o danym piwie....
Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...
Czy ktoś posiada przedwojenną butelkę, lub skrzynkę po piwie z browaru akcyjnego w Gdańsku (Danziger Aktienbrauerei)? Zajmuję się aktualnie historią tego przedsiębiorstwa, ale na razie nie znalazłem ani jednego zdjęcia butelki, czy skrzynki, które można byłoby do publikacji wykorzystać.
Velké Pavlovice to miasteczko położone w samym centrum winnego regionu Czech, więc istniejący tam od 2021 roku browar Trhills siłą rzeczy nawiązuje do tamtejszych winiarskich tradycji. Browar znajduje się na terenie zamkniętym i aby dostać się za bramę należy do sladka dzwonić. O ile...
Comment