Ja chce zrobic piwo sam w domku ale gdzie mam kupić skladniki (i co jest potrzebne) prosze o pomoc i wskazówki
Gdzie można dostać?
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
zalecam przejrzec sobie kilka tematów w tym dziale.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
true- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Velké Pavlovice to miasteczko położone w samym centrum winnego regionu Czech, więc istniejący tam od 2021 roku browar Trhills siłą rzeczy nawiązuje do tamtejszych winiarskich tradycji. Browar znajduje się na terenie zamkniętym i aby dostać się za bramę należy do sladka dzwonić. O ile...
-
Channel: Czechy
-
-
Witajcie
Chce kupić przyjacielowi na prezent urodzinowy tak jak w temacie piwo Rolling Rock.
Wiem że kiedyś pojawiało się w sklepach w Polsce ale obecnie nigdzie nie mogłem namierzyć.
Preferowane jeśli widzieliście w okolicach Wrocławia ale jeśli gdziekolwiek było...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.
Black IPA, chmiele: Mosaic, Simcoe, Citra, Rakau
Alk. 6,5%
Aromat - chmiel dominuje, a spośród niego cytrusy i odrobina mosaicowej nafty, potem trochę paloności...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
-
Channel: Belgia
-
-
Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
-
Channel: Estonia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment