Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

1.Warka potrzebna pomc (stout)

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fidoangel
    Senior
    • 07-2005
    • 3489

    #16
    Przelać na cichą a po tygodniu dać chmiel na zimno na kilka dni.
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

    Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

    Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

    Comment

    • MAD-HOPS
      Junior
      • 09-2017
      • 17

      #17
      Dzieki Fidoangel

      wlasnie przelalem na cicha i zmierzylem blg przez trzy dni spadlo o 0.5 stopnia plato i pokusilem sie o sprobowanie tego piwka zapowiada sie objecujaco
      Pozdrowienia

      Comment

      • MAD-HOPS
        Junior
        • 09-2017
        • 17

        #18
        Click image for larger version

Name:	SStout.JPG
Views:	1
Size:	11,0 KB
ID:	2067659

        Witam wszystkich
        Dzis degustacja mojego pierwszego piwka ; Stout
        i tu maly szok piwko dobre w zalaczniku zdjecie.
        Barwa- czarna
        Piana- widoczna,wolno opadajaca kolor slomkowy
        Piwo pelne,duzo ciala,slodkie na poczatku ale puzniej dobija sie goryczka dosc intesywna
        Aromaty-napewno palonosc,slodowy ,kawa,troche czekolady,pod koniec lekko wyczuwalny miod gryczany alkochol wyczuwalny na srednim poziomie ale to mlode piwo .
        Last edited by MAD-HOPS; 28-10-2017, 01:52.

        Comment

        Przetwarzanie...
        X
        😀
        🥰
        🤢
        😎
        😡
        👍
        👎