peter_1000 napisał(a)
...Co do osadu to jak go wybełtasz to wzrośnie gęstość próbki i wynik w trakcie pomiaru może wyjść przekłamany.
...Co do osadu to jak go wybełtasz to wzrośnie gęstość próbki i wynik w trakcie pomiaru może wyjść przekłamany.

, strasznie to utrudnia odpowiadanie.

myślałem że skwaśniało..
bo wdechnąłem pełnymi płucami (a że nie palę, to ostre smaki sa dla mnie dławiące
). No i kichnąłem..... z głową w fermentatorze.. ale chyba ją przed kichnięciem wyjąłęm. znaczy na pewno wyjąłęm, ale nie wiem czy kichnąłem w strone brzeczki czy w strone akwarium z żółwiem :/ możliwe że pół na pół. To przez ten ostry zapach.... Oj boję się teraz. No ale teraz tylko pozostaje martwić się i czekać
już i tak nic nie poradze jeśli coś spieprzyłem.
bo wdechnąłem pełnymi płucami (a że nie palę, to ostre smaki sa dla mnie dławiące
). No i kichnąłem..... z głową w fermentatorze.. ale chyba ją przed kichnięciem wyjąłęm. znaczy na pewno wyjąłęm, ale nie wiem czy kichnąłem w strone brzeczki czy w strone akwarium z żółwiem :/ możliwe że pół na pół. To przez ten ostry zapach.... Oj boję się teraz. No ale teraz tylko pozostaje martwić się i czekać
już i tak nic nie poradze jeśli coś spieprzyłem.
już i tak nic nie poradze jeśli coś spieprzyłem.


. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
Comment