dezynfekcja - czy "Biel+" jest odpowiedni

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kony
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.08
    • 1701

Sie nie martw możemy udawać trupę artystyczną, że niby taki performance robimy

A opłata jest banalnie prosta, po prostu trzeba mi zapewnić ciągłość dostawy piwa do gardła podczas całego procesu ...

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Biały, Kawowa Pokusa
      e-prezes
      4,5 % alk. (pewnie z racji laktozy gęstości nie podali). Termin do 20.04.2025

Akurat za milk stoutami nie przepadam i pewnie dlatego nie będę obiektywny. Stouty wszelakie jednak lubię i co jakiś czas do milka wracam.

Już po nalaniu piana znika do zera, nagazowanie minimalne...
      2025-02-12, 16:35
    • bimb
      Piwo Gozdawa lekko kwaśne alkocholowe i drożdżowe
      bimb
      Cześć.
      Robiłem już piwo z brewkitu w poprzednich latach kilkanaście razy i zawsze wychodziło super tzn. takie jak lubię podobne w smaku do Niemca czy Czecha lagery pilsnery i pilsy.

Wiem, że dodawanie cukru zamiast ekstraktu słodowego pogarsza smak i u mnie też tak było,...
      2025-07-13, 18:23
    • heckler
      Velké Bílovice, Polní 1480, Minipivovar Rychtik
      heckler
      Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
      Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
      2025-06-26, 10:25
    • seba76
      Grainfather G30 v2+ filtr BackBrewing+ akcesoria
      seba76
      Grainfather G30 v2 + filtr BackBrewing + akcesoria – stan bdb!

Sprzedam Grainfather G30 v2, użyty tylko 3 razy – stan bardzo dobry. Do G30 dołączone wszystko co wchodzi w skład kompletu czyli kociołek, kosz zacierny, sterownik, chłodnica przeciwbieżna, okablowanie, rurki, itd....
      2025-06-23, 09:26
    • etman
      Piwowar nr 53
      etman
      W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
      2025-06-17, 20:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...