Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Piwo nie fermentuje

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• etman
    2026.02.07-08 - III Wielkopolski Konkurs Piw Domowych
    etman
    Za organizatorem:

Kategorie:
    • Koźlak jesienny holenderski
    • Munich Helles
    • Rauchmärzen
    • Saison
    • Grodziskie
    • Berliner Weisse z owocami
    • India Export Porter
    • Polish Potato IPA

Oraz fajnie zebrane info kiedy zabrać się za warzenie żeby zdążyć:
    ...
    Start
    2026-02-07
    Koniec
    2026-02-08
    2025-11-17, 18:23
  • RomaNzRumunii
    Kolsch temperatura fermentacji
    RomaNzRumunii
    Witam, kupiłem zestaw kolscha z browamatora i w instrukcji jest żeby po tygodniu wstawić do pomieszczenia poniżej 10 stopni ale drożdże to s-33, czy one nie padną przy dziesięciu stopniach? Po 7 dniach mam blg 5, fermentuje w 18 stopniach, przetrzymać jeszcze w tej temperaturze czy wstawić...
    2023-11-25, 21:07
  • bastion
    Łotwa, Cesis, Skolas Iela 6, Trimpus Craft Brewery.
    bastion
    Cesis, podobnie jak pobliska Sigulda są obowiązkowym punktem na trasie zwiedzania Łotwy. Niewielka starówka na której niespieszno toczy się życie ma swój urok, ale i tak każdy idzie w stronę zamku, który jest największą atrakcją tego miasteczka.
    Dominantą rynku jest spory gotycki...
    2023-10-13, 18:44
  • POPCATS
    Czy zaszła fermentacja?
    POPCATS
    Cześć, jestem nowy na forum, aktualnie na etapie wyrobu swojego pierwszego piwa (co prawda z ekstraktu). Po prostu, pojawiła się gdzieś chęć na zrobienie swojego piwa. Zacząłem od lektury i małymi kroczkami po prostu przeszedłem do etapu zrobienia swojego pierwszego piwa, na razie tylko z...
    2019-03-01, 13:35
  • Smakoszpiwa96
    Czy wszystko okej?
    Smakoszpiwa96
    Cześć,
    Tydzień temu z niedzieli na poniedziałek przygotowałem swoją pierwszą brzeczke. Po około 24h drożdże wystartowały, wszystko przebiegało na moje oko w porządku. Dzisiaj sprawdzając, jak się sprawy mają zauważyłem, że na powierzchni pływają fusy coś Ala martwe drożdże,...
    2020-02-17, 18:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...