Mam ok 50 (+kilka) kontenerów ale nie wszystkie 20-butelkowe. Więc nie więcej niż 1000 butelek.
Ilość butelek które używacie - benchmarking ;)
Collapse
X
-
Nasz mały browarek posiada ok 1000 but /0,5l i 0,66l/ oraz ok 40 kegów po pepsi i ok 20 mini kegów 5l których nie używamy i tak praktycznie musimy dokupić kegów bo nie ma w co napełniać pod koniec sezonu.Ale na początek tak 200-300 but. starcza spokojnie
ja skromne 30skrzynek około 10 kegów 20l , 6 - 10l i jeden 25l
Mniej książków więcej piwaComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział.
Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych użytkowników co mogło się stać z piwem bo trochę mnie to dziwi, w skrócie opiszę sytuację.
Zakupiłem 6 piw (ten sam karton i data i godzina), grodziskie white ipa warka...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
-
Channel: Rumunia
-
-
Jak w tytule. Tylko browarowe i tylko polskich marek tzn bez produkowanych u nas na licencji.
Mam już chyba dobrą kolekcję 32 sztuki ale nadal w poszukiwanych są np Dog In The Fogg , jakieś 2 czy 3 Perły/Zwierzyńce czy Czas na EB z lat 90ych. Pewnie jeszcze jakieś inne o których już...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Cześć wszystkim
Dopiero zaczynam przygodę z piwowarstwem. Zakupiłem zestaw startowy z brew kitem Finlandia Premium Lager i nastawiłem pierwszą warkę. 21 litrów gotowego nastawu, po 2 tygodniach fermentacji w 21 stopniach, na drożdżach z zestawu zlane na cichą (BLG początkowe 10,...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Coś dobrego na ząb trzeba wrzucić pomiędzy przeszwendem knajpianym - pada więc na lokalną kuchnię śląską w odświeżonej odsłonie w Żurowni.
Lokal także ma akcent piwny. Z wajchy był Primator (jasna 11 i pszeniczne po 18zł) a z butelek kontraktowy Hajer po 20 zł.
...-
Channel: Śląskie
2025-04-30, 20:13 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment