Wiem :-D świadomie to napisałem.
Produkcja Etykiet
Collapse
X
-
Mnie nie chce się szukać, załatwiać, etc. mam to co potrzebuję. Przy okazji plakaty na imprezę i koszulki oraz inne gadżety. Znam ludzi, którzy dają wyśmienite piwa bez etykiet, więc dla mnie etykieta nie ma aż takiego znaczenia. Ważne jest to co w środku.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2013-12-19, 00:47.Comment
Related Topics
Collapse
-
Wygląda na to że czeka nas kolejna rewolucja, tym razem promocyjna i opakowaniowa (etykietowa). Etykiety z randomowymi szlaczkami powinny się obronić
No i blady strach pada na blogerkę piwną.
Dawid Siedlecki z Browar Paragraf melduje z frontu:
...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
-
Channel: Czechy
-
-
Tak atrakcyjne miasteczko jakim jest Stara Lubovna którego dominantą jest urokliwe zamczysko, wręcz prosiło się o browarek. Tłumy turystów zaglądające w to miejsce zyskały miejsce gdzie można ciekawie spędzić czas. Kompleks Nestville co prawda umiejscowiony jest we wsi Hniezdne, ale to...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
-
Historia wygląda tak: kilku studentów z Drezna wybrało się do Kolumbii. Nie wiadomo czy był to staż, stypendium czy praca. Sugerują jakieś badania. Każdy student wie, że nauka z alkoholem są związane nierozerwalnie. Popijając rum doszli do wniosku, że brakuje im jeszcze piwa, bo miejscowe...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment