Zmiana grzałki w lidlowskim kociołku

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Singer67
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2013.10
    • 23

Zmiana grzałki w lidlowskim kociołku

Czy ktoś podejmował próbę wymiany grzałki na mocniejszą w Lidlowskim kociołku?
    Irytuje mnie tempo podgrzewania w nim wody. Uważam, że zbyt wolno...
    Co o tym sądzicie?

Related Topics

Collapse

• tatardziad
    Grzałki
    tatardziad
    Sprzedam grzałki ze stali nierdzewnej do kegów Euro i Din o mocy 1750W jedna szt.
    Odpowiednio o promieniach 155 i 175mm.
    Grzałki pochodzą ze zbiorowego zamówienia. Parę osób nie wpłaciło mi pieniążków.
    https://drive.google.com/open?id=0B2_J9kR_2MzTN1A2UUVabkZ6OXBMUWMzZ1dYWFhIR FJie...
    2018-02-26, 20:00
  • Serokomlak
    Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
    Serokomlak
    Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
    2025-09-28, 21:34
  • adam1878red
    powitanie i pytanie
    adam1878red
    Witam wszystkich i mam pewne nasuwające mi się po ostatnim warzeniu pytanie.
    Posiadam kociołek warzelny VEVOR 30 litrów i o ile warzenie piwa w ilości 20 litrów nie nastręcza żadnych problemów, tak przy moim 1 podejściu do stouta postanowiłem go zrobić w ilości 10 litrów. I tu zaczęły...
    2025-08-04, 19:14
  • heckler
    Třebíč, Nad Zámkem 7, Pivovar Fenek
    heckler
    Podklášterní pivovar Třebíč oficjalnie zakończył swoją działalność w 2024 roku. Najpierw zamknięto restauracje, a po pewnym czasie i browar. Co prawda nie był to jakiś wybitny browar, ale i tego ze średniej półki też szkoda. Na szczęście dosyć szybko znalazł się chętny i browar...
    2025-07-09, 09:19
  • heckler
    Praha, Římská 2135/45, Římská Pivovar
    heckler
    ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
    2024-12-30, 08:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...