Coobra CB3 modele

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • smir
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2018.09
    • 5

Coobra CB3 modele

Mam do kupienia dwa używane Coobry CB3, z tym że jedna ma sterowanie na dole a druga na górze. Czym jeszcze różnią się te modele?

Related Topics

Collapse

• Ravage
    Coobra CB5 - wydajność
    Ravage
    Szukam opini użytkowników

Posiadam ten kocioł i mam problemy z wydajnością przy dużych warkach celując w 40L gotowego piwa. Okazało się ze problemem była u mnie temperatura termostat pokazywał temperaturę na poziomie 63 stopni natomiast termometr zanurzony w zacierze pokazywał...
    2020-06-30, 14:39
  • maniek88
    Sprzedam coobra CB25 v2
    maniek88
    Sprzedam Coobra CB25 v2, oraz to co było w komplecie . Kupiona ok rok temu. Zrobione na niej ok 15 warek. Wszystko działa. Chyba jeszcze na gwarancji. Dodatkowo FD z siatki z nierdzewki do kosza zaciernego. Cena 950 do negocjacji...
    2019-02-08, 21:01
  • slipa
    Standardy - od kiedy do kiedy
    slipa
    Czy ktoś może się zastanawiał, albo wie, kiedy pojawiła się pierwsza etykieta "standard" i w jakim browarze?
    I do kiedy były używane, bo niby to okres 1950-55, ale np. w Olsztynie produkcję piwa rozpoczęto w 1963 a 5 różnych etykiet typu standard jest znanych z tego browaru....
    2024-05-07, 09:54
  • pebejot
    Francja, Grenoble, Rue Bressieux 6, Brasserie Neptune
    pebejot
    Malutki browar restauracyjny w samym centrum Grenoble zlokalizowany przy wąskiej cichej uliczce.
    Pięknie urządzone wnętrze nawiązuje do jego nazwy, jest dużo ozdób morskich (sieci rybackie, ryby, modele statków).
    Niewielka instalacja stoi tuż obok baru.
    Najwięcej miejsc do...
    2025-09-20, 08:56
  • dadek
    Niemcy, Wismar, Kleine Hohe Straße 15, Brauhaus am Lohberg
    dadek
    Jedyny obecnie browar w tym pięknym zabytkowym mieście, powstał w 1995 roku. Znajduje się naprzeciw jednego z portowych nabrzeży, w odległości 800 m od dworca kolejowego. 3-piętrowy (z poddaszem) szachulcowy budynek, gdzie konstrukcja z czarnych belek wypełniona jest czerwoną cegłą, datowany...
    2025-08-28, 00:07
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...