Minutnik odmieżający czas wersja z alarmem działa z Windowsem 7 może komuś się przyda na komputer .
minutnik.
Collapse
X
-
Proszę o komentowanie spraw ortograficznych nie więcej niż JEDNYM postem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Może się komuś przyda, więc odnotowuję króciutko. Kilkanaście kranów, najtańszy pils (smaczny) - 5.5€, najdroższe - 11€, więc nawet nie patrzyłem na styl. Kuchnia czynna dopiero od 19:00.
-
Channel: Francja
2022-08-17, 16:55 -
-
Witam
mam w domu pare gadgetow, u mnie to lezy a chetnie to sprzedam, moze sie komus przyda, chetnie pomoge komus powiekszyc swoja kolekcje.
Mam chyba ok 2 kompletow szklanek "Kaltenberg" 0,5l. Szklaneczki sa nowe mam je jeszcze w kartonach
...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Týn nad Vltavou to historyczne miasto w Kraju Południowoczeskim, położone po obu brzegach Wełtawy niedaleko ujścia Lužnicy.
Pomimo, że Vltavotýnský pivovar Týn nad Vltavou działa już parę lat, bo od grudnia 2019 roku, jakoś tak nie było okazji go odwiedzić.
Pierwsza pisemna...-
Channel: Czechy
-
-
Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
Niestety w sobotnie przedpołudnie...-
Channel: Czechy
-
-
Kupię pokal frela.moze komuś zalegali chce się pozbyć.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-01-19, 17:42 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment