Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Drożdże z Instytutu

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• ART
    Stankowice, Stankowice 62, Dom Piwny
    ART
    Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić

Nas gugielmapki...
    2024-10-28, 22:31
  • bastion
    Słowacja, Bratysława, Namestie SNP 25, Vycap U Ernoho.
    bastion
    Bratysławski plac Narodowego Powstania jest jakby granicą miejscowej starówki, na którą tłumnie zmierzają turyści.
    W centralnym jego punkcie znajduje się stara hala targowa, która jest zamknięta na cztery a nawet i może pięć spustów. Jednak jedno ze skrzydeł żyję za sprawą...
    2020-06-24, 20:29
  • darko
    słód z Instytutu
    darko
    Mam pewne watpliwosci co do jakosci slodu pilznenskiego zakupionego przeze mnie w Zakładzie Technologii Piwa i Słodu w Instytucie Biotechnologii Przemysłu blabla... w Warszawie. Nabylem tam pokaznej wielkosci 10kg wor slodu za atrakcyjna cene 20zl. W stolicy nie mieszkam (na wakacjach nawet tam nie...
    2004-07-31, 15:00
  • mareks
    OKOCIM Palone zostało wyróżnione nagrodą Międzynarodowego Instytutu Smaku i Jakości
    mareks
    Drodzy,

Jest nam niezmiernie miło poinformować, że nasze piwo OKOCIM Palone zostało
    wyróżnione nagrodą Międzynarodowego Instytutu Smaku i Jakości w Brukseli.

The International Taste & Quality Institute (ITQI) jest...
    2005-07-25, 10:58
  • burar
    Burar początkujący wita forumowiczów
    burar
    Dopiero dzisiaj odkryłem dział powitań. Mieszkam w Grodzisku Mazowieckim, pracuję w Warszawie, obecnie jestem przed butelkowaniem mojej trzeciej warki (Prawdziwe Ciemne z Browamatora, przedtem Best Bitter z gotowca i skrzynka Fulla - leżakują już w garażu...)
    Będzie mi miło wymieniać...
    2003-09-24, 10:55
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...