Odsprzedam słód jęczmienny

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • joelka
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.03
    • 817

Odsprzedam słód jęczmienny

Odsprzedam worek 40 kg słodu jęczmiennego. Nastała u mnie długa przerwa w warzeniu i szkoda żeby słód stał do jesieni, tym bardziej że mam jeszcze 20 kg słodu jakby okazało się, że mogę coś uwarzyć

Wszelkie info na PW

Dodam, że chciałabym sprzedać w całości i nie bawić się w rozdzielanie na porcyjki. Odbiór w Bytomiu lub w Gliwicach.
  • joelka
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.03
    • 817

Worek słodu juz zaklepany i czeka na odbiór.
    Dziękuję za uwagę

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      ReCrft, West Coast IPA
      darekd
      Pod tą nazwą świętochłowicki browar wypuścił chyba już jakieś piwo, ale w tym wypadku chodzi o:
      piwo uwarzone według receptury Fabiana Wojciecha - zwycięscy konkursu "Warzymy z ReCraftem 2025" organizowanego we współpracy z Polskim Stowarzyszeniem Piwowarów Domowych oraz...
      wczoraj, 23:56
    • darekd
      Amber, Po Godzinach - Saison
      darekd
      Kiedyś był Saison na Madagaskar (niestety parametrów nie pamiętam), ale po lekturze tamtego wątku:
      https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-na-madagaskar
      wiem, że był z dodatkiem przypraw: aframonu madagaskarskiego, skórki bergamotki, pomarańczy...
      2025-04-22, 22:42
    • dadek
      Bakov 4, Bakovský pivovar
      dadek
      Browarek w niewielkiej wsi położonej około 9 km od Náchodu. Dojechać tu można pociągami do przystanku osobowego Olešnice (zatrzymuje się co drugi pociąg co dwie godziny) skąd spacerem do przejścia jest niecałe 3 km ładną widokowo trasą. Sama wieś jest bardzo ładna, położona na stoku...
      2023-06-30, 01:55
    • darekd
      Lubrow, Sladkový
      darekd
      Czeski polotmavý lager, ale chmiele polskie (Iunga, Lubelski) a w składzie dodatkowo słód żytni (Lubrow chyba go uwielbia).
      Na dodatek nawiązująca do czeskiego nazwa jest błędna. Albo nazwa nawiązuje do słodu albo do piwowara. Jeśli tak, to powinno być raczej sladový albo sládkův...
      2025-04-14, 00:51
    • anteks
      Wąsowo, Karczmarka
      anteks
      Browar Wąsowo - Karczmarka.
      4.9%obj 12blg Piwo pszeniczne niepasteryzowane, niefiltrowane
      Skład
      Woda, słód jęczmienny, słód pszeniczny, chmiel, drożdże
      2025-03-28, 20:57
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...