Jakąś gęstwę, jak w temacie.

Górniaki przygarnę-Wrocław lub na Zlocie

Collapse

X
- 

Górniaki przygarnę-Wrocław lub na Zlocie"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
 Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
 Sprawdź >>>Przewodnik<<<Tagi: brak
Related Topics

Collapse

- 

Zapewne duża część userów pamięta, że lubię dynię w piwie (lub piwo w dyni, bo i to robiłem). Po paru latach posuchy festiwalowej musiałem sprawdzić jak obecnie piwowarzy podeszli do tematu piwa dyniowego. Wielu pamięta takie z początku fali kraftu, po tym jak grzyby po deszczu...- 
							Channel: Piwo - konkretnie
 2022-11-29, 13:43
- 

- 

Co w Polsce działaj jakieś mikro browary? Przez mikro browary rozumiem takie powiedzmy z warzelnią 2,5hl-3hl w formule rzemieślniczej (nie chodzi mi o restauracyjne) Działa gdzieś coś takiego z powodzeniem? Na jakim sprzęcie bazują? Po doświadczeniach z piwowarstwem domowym myślę nad takim...- 
							Channel: Piwo - ogólne

- 

- 

KOMUNIKAT Nr 1/2019 z 2019.08.09 KOMUNIKAT Nr 1/2019 z 2019.08.09
 Widząc spore zainteresowanie kalendarzem giełd birofiliów spróbuję prowadzić coś podobnego dla wszystkich imprez piwnych.

1. Podaję TYLKO datę, miejscowość, nazwę imprezy i źródło wiedzy o imprezie.
 2. Jeśli wiesz o imprezie,...- 
							Channel: Festiwale piwne

- 

- 

W 2017 na obrzeżach miasta, przy głównej ulicy w kierunku północnym, powstał obiekt który musi robić wrażenie.
 Kompleks hotelowo-restauracyjny w którego włożono sporą kasę. Wnętrza stylizowane na zamkowe, w kątach stoją zbroje rycerskie i wiele artefaktów stylizowanych na średniowieczny...- 
							Channel: Rumunia
 2019-10-21, 19:41
- 

- 

Bubeneč to północna dzielnica starej Pragi z dużymi, pięknymi zazwyczaj 4 piętrowymi kamienicami. W ciągu roku powstały to 2 browary restauracyjne - Bubeneč i Lajka. Bubeneč to północna dzielnica starej Pragi z dużymi, pięknymi zazwyczaj 4 piętrowymi kamienicami. W ciągu roku powstały to 2 browary restauracyjne - Bubeneč i Lajka.
 W tym pierwszym byłem 12.09.2019, dwa tygodnie przed jego pierwszymi urodzinami.
 Mieści się prawie naprzeciwko...- 
							Channel: Czechy

- 

- Loading...
- Koniec listy.