Kegi 10,5 l

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24151

Pewnie jakiś bosman...
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• bulipunk
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2008.11
      • 94

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
      Zobaczymy czy się pojawią za 90zł na sztuki
      No ciekawe... ale to nie dorzeczna cena!

Kto oprócz piwowarów domowych może takich potrzebować? Mnie nic do głowy nie przychodzi
      Też o tym myślałem. I to za jakie pieniądze!!?? A może ci bimbrownicy - co produkują i sprzedają destylatornie z kegów?? Taka mała destylatornia też fajna rzecz, bo nie każdy ma 50l fermentu...

Pewnie jakiś bosman...
      Michał-BULI-Nowak

I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)

Comment

Related Topics

Collapse

• macmar7878
        do sprzedania kegi po piwie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim ...
        macmar7878
        Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)

Kegi oczywiście z legalnego źródła;
        Wojewodztwo slaskie
        T:576046066...
        2022-04-25, 12:07
      • lagger8
        1 reduktor 2 kegi?
        lagger8
        Witam. Chciałbym dopytać czy z jednego reduktora można lać piwo z dwóch różnych kegów? Mam w rolbarze reduktor z jednym zegarem i chcę do głównego węża wstawić trójnik i rozdzielić na dwie głowice. Będzie ok?
        2019-06-04, 12:06
      • heckler
        Czechy, Bařice-Velké Těšany, Velké Těšany 21, Pivovar Theodor
        heckler
        Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný...
        2025-07-22, 08:44
      • dadek
        Jičín, Chelčického 8, Pub Jičín
        dadek
        Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
        Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
        2025-01-11, 03:32
      • Portomordo0203
        [Sprzedam] - Grainfather G30 rok 2020
        Portomordo0203
        Dzień dobry,

Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.

Cena: 2 500,0 zł

Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...
        2024-07-30, 13:15
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...