Posiada ktoś? dr Leon Zub - Uprawa chmielu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cipro
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.08
    • 19

Posiada ktoś? dr Leon Zub - Uprawa chmielu

poszukuje poradnika dr Leon Zub 'Uprawa chmielu', czy ktoś jest w posiadaniu ?

Related Topics

Collapse

• ART
    Warszawa, ul. Poborzańska 39, Szyszka Chmielu Bródno
    ART

Sklep znajduje się w dzielnicy Bródno, na warszawskim Targówku – spokojnym osiedlu z dostępem do zieleni i komunikacji.

Dzień wcześniej w okolicy ul. Chodeckiej po powrocie Spod kopyta nie zdążyłem przed 22 i poznalem beznadziejną ofertę lokalnej żabki...
    2025-08-23, 15:51
  • etman
    Szyszki chmielu ze zbiorów 2024
    etman
    Wreszcie analizy i certyfikaty porobione, można działać z szyszkami 2024

Do naszego magazynu zawitało kilka odmian z naszych polskich upraw:Nie ma tego specjalnie dużo, więc zapraszam póki są
    https://www...
    2024-11-27, 16:20
  • darekd
    ?, Perlenbacher Bayerisches Helles Bier
    darekd
    Pojawiło się w niektórych Lidlach,

Jestem prawie pewny, że to Oettinger. Mają go w oryginalnej ofercie - też 4,7% alk.

Aromat - słodowy ze zbożowym ziarnem i lekko kwaskowymi owocami. Przy otwarciu lekkie, krótkie muśnięcie chmielu
    Piana - dość wysoka, umiarkowanie...
    2025-10-15, 21:37
  • darekd
    SanFrutos, Lager
    darekd
    Kraftowy browar z miasta Segovia z regionu Kastylia i León (mniej więcej pomiędzy Madrytem a Valladolid).
    Działają od 2013 r.

Obok nazwy Lager jest dopisane również "German Pils"
    Piwo bezglutenowe
    4,6% alk.
    Chmiel - Hallertau Mittelfrüh
    ...
    2025-09-11, 23:08
  • Piwowar
    Danziger Aktienbrauerei
    Piwowar
    Czy ktoś posiada przedwojenną butelkę, lub skrzynkę po piwie z browaru akcyjnego w Gdańsku (Danziger Aktienbrauerei)? Zajmuję się aktualnie historią tego przedsiębiorstwa, ale na razie nie znalazłem ani jednego zdjęcia butelki, czy skrzynki, które można byłoby do publikacji wykorzystać.
    2025-08-17, 08:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...