Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Przerwana fermentacja

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• borsukwroc
    Wrocław, Oktobeerfest CH Galeria Dominikańska, poziom +1
    borsukwroc
    Jako że sklep przeniósł się z Renomy (z małym poślizgiem) to za radą kolegi Darka zakładam nowy wątek. Sklep jak w tytule jest teraz w Galerii Dominikańskiej, poziom +1, przy Starbucksie. Asortyment ten sam, czyli całkiem sporo niemieckich piw. Godziny otwarcia: Pon-Sob od 9:30 do 21:00
    2022-09-13, 12:14
  • borsukwroc
    Wrocław, Octobeerfest, CH Renoma (poziom -1)
    borsukwroc
    Nowy sklep specjalistyczny ( powstał na początku tego roku), specjalizuje się tylko i wyłącznie w niemieckich piwach. Dziś byłem, odwiedziłem i zakupiłem. Bardzo ciekawy wybór, dużo piw z nieznanych mi niemieckich browarów, jak i znanych np Störtebeker'y w bardzo dużej ilości. Mają fejsa: Oktobeerfest...
    2022-03-14, 14:47
  • Mar11111
    Początki z brewkitem...
    Mar11111
    Cześć. To mój pierwszy temat, chciałem Was zapytać o pewną sprawę.
    ​​​​​​Nastawiłem dwa tyg temu moją drugą "partię" piwa z brewkitu. Pierwszy to był Coopers Lager + drożdże z zestawu + 1kg glukozy. Po ok 10 dniach ilość cukru wskazywało na 1BLG. Zabutelkowałem,...
    2024-04-20, 14:46
  • pebejot
    Serbia, Novi Sad, Futoški 93b, Zbir Pivara
    pebejot
    Minibrowar przy jednej z głównych arterii miasta, ale daleko (ok. 4 km) od głównego dworca kolejowego.
    Nowy Sad to jedno z największych miast w Serbii i aż dziw bierze że nie posiada sensownego systemu komunikacji miejskiej.
    Układ ulic jak w Nowej Hucie sprawia, że wszędzie jest...
    2025-04-24, 11:33
  • Namir
    Wysoki poziom cukru
    Namir
    Mam problem z brewkitem "English Bitter" Coopersa.
    Dwa tygodnie temu nastawiłem piwo. Musiałem wyjechać na tydzień i dopiero po powrocie okazało się, że piwo fermentowało się w temperaturze niższej niż zalecana (19-20 stopni). Mimo to woda w rurce powoli sobie bulgotała....
    2011-07-23, 10:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...