Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Anteks piwowarzy
Collapse
X
-
1. Czy jest możliwość nastawy czasu podgrzewania i utrzymania temperatury zacieru ?
2. Czy sterownik można wykorzystać do sterowania mieszadłem?
3. Czy umożliwia zadanie dolnej i górnej temperatury i czy umożliwia sygnalizację o przekroczeniu nastawionych temperatur?
4. Czy sondy trzeba dodatkowo izolować?
Leave a comment:
-
-
Witaj Anteks. Czy nadal używasz do warzenia sterownika Pamel? Miałbym kilka pytań co do funkcjonalności, ponieważ jestem zainteresowany kupnem.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziNiestety organizatorzy olali laureatów Grodziskiego i nie wysłali metryczek
Leave a comment:
-
-
273 pszenica
Warka 273 pszeniczne
skład- Pszeniczny 3000g
- Pilzneński 2000g
- Premiat 30g
- 3068
- 43'C 70min
- 62'C 30min
- 72'C 30min
- 78'C 10min
- Premiat 30g od początku
Leave a comment:
-
Warka 272 Nugus Absolutny
Warka 272 Nygus Absolutny
skład- Pilzneński 5500g
- Marynka 30g
- Mosaic 25g
- Citra 25g
- 67-65'C 90min
- 0' Marynka 30g
- 30' Mosaic 25g
- 60' Citra 25g
Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chesti84 Wyświetlenie odpowiedziAneks a możesz zdradzić skąd miałeś sadzonki?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dominik_walkowiak Wyświetlenie odpowiedziRozpoczynasz sezon, póki co małym nakładem pracy
korzystasz z tych patainerów? Nadaja się do wyszynku?
Anteks wiosna chciałbym sztobry, jest szansa? :P
Leave a comment:
-
-
Rozpoczynasz sezon, póki co małym nakładem pracy
korzystasz z tych patainerów? Nadaja się do wyszynku?
Anteks wiosna chciałbym sztobry, jest szansa? :P
Leave a comment:
-
-
Warka 271
Warka 271 ekstraktowe
Skład- Ekstrakt Ciemny WES 1,7kg przeterminowany 6 lat
- Premiat gran 10g
- Cascade szyszka 25g zbiór własny
- Citra gran 15g
- Drożdże Danstar Nottingham
- 0' Premiat 10g
- 30' Cascade 10g
- 60' Citra 10g Cascade 15g
Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziI jak wypadło porównanie?
Leave a comment:
-
Leave a comment: