Anteks piwowarzy

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • anteks
    replied
    Warka 204

    Warka 204 Lekkie przywędzane
    skład
    • steinbach wędzony 1500g
    • pszeniczny 3000g
    • marynka granulat 70g
    Zacieranie
    • 62°C 30 min
    • 72°C 30 min
    gotowanie 60 min
    • Marynka 70g od początku gotowania
    wyszło około 45l 8blg
    zadane
    • A - WLP Kolesch
    • B - Zymoferm Kolesch

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Robert13
    Mi nawet nie chce sie pisać o swoim rzadkim (ale większym) piwowarzeniu, tak więc gratuluje dwusetnej wytrwałości, ale musisz mi powiedziec gdzie zamawia się podkładki i w jakim programie projektujesz ich grafikę?
    Grafikę kiedyś zleciłem, mam 2 loga w różnych formatach. Gadżety zamawiam różnie ( w miarę potrzeb )

    Leave a comment:


  • Robert13
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
    Mi nawet nie chce sie pisać o swoim rzadkim (ale większym) piwowarzeniu, tak więc gratuluje dwusetnej wytrwałości, ale musisz mi powiedziec gdzie zamawia się podkładki i w jakim programie projektujesz ich grafikę?
    Ostatnia zmiana dokonana przez Robert13; 2011-05-18, 07:02.

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    warka 199

    Warka 199 rozlana blg spadło do 3

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    warka 203/1

    Warka 203/1 rozlana 6g/l cukru, blg 2

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Warka 198

    Warka 198 rozlana do kega z dodatkiem 50g cukru , blg 4

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Warka 192 Porter

    Warka 192 Porter zabutelkowana , blg zeszło do około 5

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Kolejna nowość
    http://browar.biz/galeria.php?id=15065

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Warka 200

    Warka 200 rozlana blg 5
    Ostatnia zmiana dokonana przez anteks; 2011-04-21, 22:24.

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Warka 202

    Warka 202 Lekka Pszenica przelana na cichą blg spadło do 3

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Warka 199 Wiedeńskie przelana na cichą blg 4

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    warka 203 Grodzisz

    Warka 203 Grodzisz
    Skład
    • pszeniczny 3000g
    • wędzony steinbach 2000g
    • Marynka gran 50g
    • Lubelski gran 50g
    Zacieranie
    • 55°C 15 min
    • 62°C 30min
    • 72°C 40min
    Gotowanie 60min
    • 0' Marynka 50g
    • 50' Lubelski 50g
    Wyszło około 50l 8 blg zadane
    • Fermentor nr1 WLP029
    • Fermentor nr2 W34/70

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Warka 202 Pszeniczne

    Warka 202 lekkie pszeniczne 11.04.11
    Skład
    • Pszeniczny 2300g
    • Pilzneński 1800g
    • Lubelski granulat 30g
    Zacieranie
    • 45°C 25min
    • 55°C 15min
    • 62°C 30min
    • 72°C 30min
    Gotowanie 60min
    • na początku cały chmiel
    Wyszło około 27l 10blg zadane 3068

    Leave a comment:


  • JARECKI40
    replied
    Gratuluję 200 warki , ja właśnie przedwczoraj warzyłem 199 warkę.

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Warka 200

    Warka 200 zlana na cichą , blg 5

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Przetwarzanie...