Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel
Wyświetlenie odpowiedzi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Anteks piwowarzy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA na jubieleuszową planuję klon tyskiego niepasteryzowanego chmielonego na zimno
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA na jubieleuszową planuję klon tyskiego niepasteryzowanego chmielonego na zimno
Leave a comment:
-
-
Z chmielem mój błąd
A na jubieleuszową planuję klon tyskiego niepasteryzowanego chmielonego na zimno
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziSimonce[/LIST]Wyszło 25l 12 blg
Jakieś specjalne piwo na 300 warkę planujesz?
Leave a comment:
-
-
Warka 299
Warka 299 PAPA
skład- Pale Ale 5000g
- Marynka 30g
- Simonce 30g
- Citra 30g
- Danstar Windsor
Gotowanie 60min- 0' Marynka
- w łirpulu Simonce i Citra
Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzidzisiaj zlałem na cicha wędzonego pilsa na wędzonym bestmalzu. Jest moc
Leave a comment:
-
-
Warka 296 RED
Warka 296 17.05.16
Skład- Pilzneński- 5000g
- carafa- bielok
- Agnus 40g
- Danstary gęstwa
- Trawa
- 65-67'C 60 min
- 78'C 10min
- 0' 20g Agnus
- 40' 20g Agnus
- 55' trawa
Last edited by anteks; 19-05-2016, 16:55.
Leave a comment:
-
Warka 295 Grodzisz
Warka 295 Grodziskie
skład- Pszeniczny Grodziski 4000g
- Iunga gran 20g
- Lubelski gran 40g
- Grodzie Dębowe
- 62'C 15min
- 72'C 45min
- 78'C 10min
- 0' Iunga
- 30' Lubelski
- 60' Lubelski
Last edited by anteks; 14-04-2016, 15:22.
Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziWarka 293 pszenica 24.03.16
skład- Pszeniczny 2200g
- Pilzneński 1800g
- Lubelski gran 30g
- FM 40
- 44'C 120min
- 68'C 60min
- 0' Lubelski 30g
Leave a comment:
-
293 pszenica
Warka 293 pszenica 24.03.16
skład- Pszeniczny 2200g
- Pilzneński 1800g
- Lubelski gran 30g
- FM 40
- 44'C 120min
- 68'C 60min
- 0' Lubelski 30g
Leave a comment:
Leave a comment: