Dzisiaj porter!
Skład słodów:
2,5 kg pilzneński
3,5 kg monachijski
0,5 kg karmelowy jasny
0,4 kg karmelowy ciemny
0,1 kg czekoladowy
Zacieranie:
60-63 st. 25 min.
70-73 st. 45 min.
					Skład słodów:
2,5 kg pilzneński
3,5 kg monachijski
0,5 kg karmelowy jasny
0,4 kg karmelowy ciemny
0,1 kg czekoladowy
Zacieranie:
60-63 st. 25 min.
70-73 st. 45 min.
 
		
	 
							
						 
		
	
 
		
	 50 g n początek i 40 g na 10 min. prze dkońcem.
 50 g n początek i 40 g na 10 min. prze dkońcem. ) Ale na pewno warkę # 50 zrobię jeszcze w marcu
) Ale na pewno warkę # 50 zrobię jeszcze w marcu 
		
	 
  Trza jeszcze poczekać.
 Trza jeszcze poczekać.
							
						 
							
						 
  
		
	 
		
	 
		
	 
		
	
Comment