Piwko miałam okazję łyknąć (no, łącznie ze 4 łyki ) na zbiorowej degustacji Nitki i Bahtola - bardzo dobry weizenbock, nie zgadzam się, że bardziej bock niż weizen - wg mnie właśnie było fajnie zrównoważone, oba charakterystyczne posmaki, a nie wyżarły się nawzajem
) na zbiorowej degustacji Nitki i Bahtola - bardzo dobry weizenbock, nie zgadzam się, że bardziej bock niż weizen - wg mnie właśnie było fajnie zrównoważone, oba charakterystyczne posmaki, a nie wyżarły się nawzajem Gratuluję ambitnego rozpoczęcia działalności i proszę robić jakieś większe warki no i częściej
 Gratuluję ambitnego rozpoczęcia działalności i proszę robić jakieś większe warki no i częściej 

) na zbiorowej degustacji Nitki i Bahtola - bardzo dobry weizenbock, nie zgadzam się, że bardziej bock niż weizen - wg mnie właśnie było fajnie zrównoważone, oba charakterystyczne posmaki, a nie wyżarły się nawzajem
) na zbiorowej degustacji Nitki i Bahtola - bardzo dobry weizenbock, nie zgadzam się, że bardziej bock niż weizen - wg mnie właśnie było fajnie zrównoważone, oba charakterystyczne posmaki, a nie wyżarły się nawzajem Gratuluję ambitnego rozpoczęcia działalności i proszę robić jakieś większe warki no i częściej
 Gratuluję ambitnego rozpoczęcia działalności i proszę robić jakieś większe warki no i częściej 

) - w świątecznym klimacie (o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem i inne rzeczy [Piwowar Ty wiesz!] także zostaną załatwione przed jajcarskimi dniami) zakręcimy sobie z Maggykiem drugą warkę. Tym razem spożytkujemy zgromadzone ekstrakty (spokojnie - słody są w drodze i nastaw nr III będzie znowu pełnym dziełem przypadku
 ) - w świątecznym klimacie (o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem i inne rzeczy [Piwowar Ty wiesz!] także zostaną załatwione przed jajcarskimi dniami) zakręcimy sobie z Maggykiem drugą warkę. Tym razem spożytkujemy zgromadzone ekstrakty (spokojnie - słody są w drodze i nastaw nr III będzie znowu pełnym dziełem przypadku  kolejna próba za kilka dni.
 kolejna próba za kilka dni.

Comment