Po wielu perturbacjach i falstartach,mój domowy browar w końcu ruszył.Na pierwszy ogień,ze względu na temperaturę,poszedł gotowiec Brewfermu-Christmas.Nastawiłem wczoraj,a dziś w całej kuchni pięknie pachnie fermentującą brzeczką Następne warki będą już ze słodów,niech sie tylko troszkę ochłodzi.Dumny jestem,że mogę dołączyć do tak szacownego grona Wasze zdrowie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Browar Domowy "Antoni"
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antośDumny jestem,że mogę dołączyć do tak szacownego grona Wasze zdrowieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Gratulacje! Na pierwsze zacieranie chętnie wpadnę Ci pomóc, jeśli oczywiście będziesz chciał
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antośDziękuję wszystkim za miłe słowa.Myślę,że przy wsparciu takich tuzów domowego warzenia wszystko pójdzie jak z płatka.Wasze zdrowieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Czy tuz to coś w rodzaju byka? Bo nagle jakąś byczą siłę w sobie poczułam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antośi tak Was lubię
Comment
-
-
Wczoraj gotowiec poszedł do butelek.Frajdę przy nalewaniu miałem ogromną,a wyszło 15 butli półlitrowych,które pare dni postoją w temperaturze pokojowej,a potem pójdą do piwniczki.Zrobiłem je z myślą o Bożym Narodzeniu,a będąc facetem spokojnym i bardzo cierpliwym,wiem że,dotrwają do zimy
Comment
-
Comment