kto skosztuje? :)
Collapse
X
-
-
-
Bez przesady z brewkitów czy ekstraktów słodowych wychodzą całkiem smaczne piwka. A poza tym jest to całkiem wygodna metoda.Leave a comment:
-
Z brew-kitów zrobiłem 3 warki. Pomijając to, że jedna skisła, pozostałe mi nie smakowały.Leave a comment:
-
-
To moje drugie piwko - piwko, pierwsze wydawało się lepsze, ale głowy nie dam bo być może poprostu kubki smakowe nie odczuwały smaku bo przykrywała je duma z powodu zrobienia pierwszego piwka :P
A to ktore chce przesłać to jest moje drugie które w styczniu butelkowałemLeave a comment:
-
no słód już zamówiony, wszystko skompletowane - tylko chce mieć pewność, że piwa domowe nie powinny generalnie smakować podobnie do mojego które zrobiłem
Leave a comment:
-
Widzę, że chcesz rozdać swoje pierwsze piwo.
Swoje pierwsze tez było mocno palone, ale mi smakowało (dopiero po 4 miesiącach).
Jak dawno zrobiłeś -piszesz o tym co zrobiłes w styczniu?Leave a comment:
-
Po brew-kicie nie spodziewaj się wiele. Kupuj ekstrakty słodowe albo słód i do roboty
Leave a comment:
-
kto skosztuje? :)
Witam - w styczniu zabutelkowałem swoją warke z brew-kita, jednak smak pozostawia jak dla mnie wiele do zyczenia...
Nie piłem jeszcze poządnego piwa domowego, więc czy mogę przesłać pocztą komuś kto w tym siedzi dłużej, butelkę mojej warki aby sprawdził czy tak powinna smakować?Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Właściciel i piwowar Libor Panchartek, który zaczynał jako piwowar domowy, postanowił oficjalnie otworzyć swoją działalność i stało się to w styczniu 2025 roku.
Přepyšský pivovárek, to malutki, lokalny browarek we wsi Přepychy.
Stamtąd najbliżej do Pardubic/Hradca,...
-
Channel: Czechy
-
-
W sumie można napisać że jest to najnowszy browar w Brnie, ale jak większość piwoszy wie jest to stary browar Magistr, który swoją działalność zakończył w 2018 roku.
Obecnie browar ma nowych właścicieli i chyba najlepszego sladka w Brnie
. Nowe otwarcie miało miejsce...
-
-
-
Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....-
Channel: Słowacja
2025-01-25, 22:06 -
-
Dzień dobry,
Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.
Cena: 2 500,0 zł
Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Strážnice to małe miasteczko w kraju południowo morawskim. Małe, ale od 2023 roku posiadające już dwa browarki. Pierwszy Strážnický Slavjan, podobno był na sprzedaż, ale czy do tego doszło?? Czesi na swoich stronach piszą, że w styczniu tego roku był dostępny w firmowej knajpce....-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: