Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TowarzyszWieslaw
Wyświetlenie odpowiedzi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co z tego uwarzyć ?
Collapse
X
-
rób milda - jak Ci wyjdzie to wyślesz do ŻywcaWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
No i się zdecydowałem na:
Słód pilzneśnski 1,8 kg
Słód monachijski 1,2 kg
CaraAmber 0,5 kg
CaraAroma 0,2 kg
miód wielokwiatowy 1,3 kg
Zacieranie :
Wszystkie słody wsypane go 15 litrów wody o temperaturze 74 stopnie.
utrzymane w temperaturze 69 - 71 stopni przed 1,5 h.
Wysładzanie 18 l/80 stopni
Marynka w szyszkach 30g na 60 minut
Lubelski w granulacie 20g na 15 minut
miód na 5 minut przed końcem gotowania
Drożdze górnej fermentacji z WES'a
Comment
-
Comment