Do leżenia za wysoka.
Ilość dodanego miodu ma niewiele do rzeczy. cAły cukier, zawarty w miodzie, przefermentuje. Nie doda słodkości, tylko alkoholu.
Zależy, czy masz twardą węglanowo, czy siarczanowo. Jak chcesz mieć piwo angielskie, to powinnaś zwiększyć nie tylko twardość siarczanową, ale i magnezową.
					Ilość dodanego miodu ma niewiele do rzeczy. cAły cukier, zawarty w miodzie, przefermentuje. Nie doda słodkości, tylko alkoholu.
Zależy, czy masz twardą węglanowo, czy siarczanowo. Jak chcesz mieć piwo angielskie, to powinnaś zwiększyć nie tylko twardość siarczanową, ale i magnezową.
 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
							
						 
		
	 
  
							
						 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	
Comment