Właściwie "Pod Znakiem Unii". Sponsoruje PZU. Wystąpią obok Carrantuohill: rupa taneczna Reelandia, Soyka, Lipnicka i parę innych osób znanych z ostatniej płyty "Karaluchów". W drugiej części Lipnicka z Porterem. Zapowiadają jakąś degustację piwno-gastronomiczną, ale na plakacie żadnej informacji o jakimkolwiek browarze. A wszystko to za jedyne 100 złotych. Wygląda więc na to, że będę świętował w domu...
18.03.2004-Bielskie Centrum Kultury - CARRANTUAHILL & friends
Collapse
X
-
18.03.2004-Bielskie Centrum Kultury - CARRANTUAHILL & friends
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
-
jak to jest? sponsoruje PZU, ale bilet 100zł??
nie rozumiemWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Ja też. Choć sprawa jest dość prosta, może brakuje im na wypłatę ubezpieczeń?
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Related Topics
Collapse
-
Stsounkowo niedawno, bo bodaj przed rokiem otwarty browar restauracyjny. Zarazem w cetrum Ostrowca jak i na uboczu.
W czwartkowe popołudnie zastałem niewielu gości. Oprócz sali restauracyjnej, neutralnej w odbiorze z widokiem na warzelnię i tanki plusem jest także taras wychodzący na bezludną...-
Channel: Świętokrzyskie
-
-
To jest kontynuacja tego ich piwa ( Stefan's Indian Ale)
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...n-s-indian-ale
Parametry prawdopodobnie te same - ekstr. 17,3%, alk. 7,3% tylko wtedy wspominali o brytyjskiej inspiracji...-
Channel: Niemcy
-
-
Zawartość alk. 6, 0%.
Barwa pełna żółć, lekko przymglona.
Piana słabiutka, szybko schodzi do obrączki, za to dość ładnie osadza się na szkle.
Wyscycenie niskie.
W zapachu dość słabo, głównie nuty owocowe.
W smaku na początku, co dość dziwne, goryczka,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Zawartość alk. 5,0%
Barwa jasnożółta, lekko przymglona.
PIana średniowysoka, trzyma się krótko, opada do obrączki, zostawia nieliczne ślady na szkle.
Wysycenie średnie.
Zapach początkowo wzorcowy, sporo obiecujący, kwiatowo-chmielowy, po krótkim czasie te przyjemne...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Znany browar z frankońskiego Bayreuth w ramach swojego projektu Maisel & Friends już od dobrych paru lat z zaprzyjaźnionymi piwowarami bardzo mocno już rozkręcił ten udany projekt, szczególnie limitowanych piw:
https://www.maiselandfriends.com/de/...limited-biere/
...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment