2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• docent
    replied
    Chyba dobrze że zostałem. Kontraktowcy z Ninkasi piszą na FB:

Nie wiadomo czy to Krakowski Festiwal Piwa czy koncert disco, muzyka i pan prowadzący namiot z grami zagłuszają nie tylko słowa ale myśli - o rozmowach z klientami i innymi browarnikami można zapomnieć...

Leave a comment:

• emes
    replied
    Oceniajcie ten festiwal Jak się okaże, że to nie harcerska partyzantka, a chociaż w 3/4 np FDP, to się pewnie za rok wybiorę.

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez
    Zasługujesz nasz szacunek i
    Wiem.

Leave a comment:

• Cez
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
    Grabarnią
    To jak słynne "amelinium". Zasługujesz nasz szacunek i

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez
    A Ty za kim jesteś?
    Grabarnią

Leave a comment:

• Cez
    replied
    Zebrali z ulic kibiców Cracovii i powiedzieli, że tam za krzakami schowali się kibice Wisły?
    Widzę, że znasz się na animozjach krakowskich ....kibiców. A Ty za kim jesteś?

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Jakby komuś znudziły się piwa to na małym Rynku do niedzieli są Dni Węgrzyna (czyli CK wina).

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Zebrali z ulic kibiców Cracovii i powiedzieli, że tam za krzakami schowali się kibice Wisły?

Leave a comment:

• Cez
    replied
    Miało być zrobione przejście przez krzaczory, ale Doran nie potwierdził tego, więc nie wiadomo. Można zawsze iść dookoła ulicami.
    Wycięte krakowskimi maczetami.

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Miało być zrobione przejście przez krzaczory, ale Doran nie potwierdził tego, więc nie wiadomo. Można zawsze iść dookoła ulicami.

Leave a comment:

• HokusProkus
    replied
    Mam pytanie, może ktoś będzie w stanie mi podpowiedzieć.
    Jeśli wybieram się na festiwal pociągiem to lepiej wysiąść na stacji "Kraków Business Park" i zapierniczać przez krzaczory, czy na stacji "Zabierzów"? Jak jest bliżej i czy drogą przez chaszcze da się przejść?

PS. Ogólnie rzadko jeżdżę pociągami i mam z nimi problem. Raz kupiłem bilet przez internet i wydrukowałem go w domu, po czym wsiadłem do pociągu który jechał w to samo miejsce i o tej samej godzinie, niestety 2x dłużej i należał do innego przewoźnika niż ten na który miałem bilet i musiałem kupować kolejny Teraz mam nauczkę żeby bardzo przykładać się do sprawdzania z którego peronu ma odjechać dany pociąg

Leave a comment:

• pizmak666
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto
    Ja mam nazwisko wyraźnie kojarzące się z piwem. Problem w tym, że ono kojarzy się z piwem w języku węgierskim...
    To mogą Cię Tomku pod klienta eksportowego podciągnąć i zamiast 5 będzie 20 PLN

Leave a comment:

• toto
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doran
    Jeżeli Twoje nazwisko to: Piwowarczyk, Chmielewska, Browarny lub inne kojarzące się z piwowarstwem lub jeśli mieszkasz przy ulicy Piwnej, Browarniczej, na Placu Słodowym lub w innym miejscu o "piwnej" nazwie, wejście na nasz festiwal masz zupełnie za darmo! Wystarczy przy bramce wylegitymować się dowodem osobistym lub innym dokumentem
    Ja mam nazwisko wyraźnie kojarzące się z piwem. Problem w tym, że ono kojarzy się z piwem w języku węgierskim...

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    A pseudonimy artystyczne typu Pilzneński? Zamiast dowodu pokazałbym fejsbuka.

Leave a comment:

• a1410
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doran
    Jeżeli Twoje nazwisko to: Piwowarczyk, Chmielewska, Browarny lub inne kojarzące się z piwowarstwem lub jeśli mieszkasz przy ulicy Piwnej, Browarniczej, na Placu Słodowym lub w innym miejscu o "piwnej" nazwie, wejście na nasz festiwal masz zupełnie za darmo! Wystarczy przy bramce wylegitymować się dowodem osobistym lub innym dokumentem
    To Adam Słodowy też powinien się załapać...

Leave a comment: