2004.12.04 - kto na łyżwy 4 grudnia br. czyli II Dolnośląskie ...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • heckler
    Czechy, Třebíč, Nad Zámkem 7, Pivovar Fenek
    heckler
    Podklášterní pivovar Třebíč oficjalnie zakończył swoją działalność w 2024 roku. Najpierw zamknięto restauracje, a po pewnym czasie i browar. Co prawda nie był to jakiś wybitny browar, ale i tego ze średniej półki też szkoda. Na szczęście dosyć szybko znalazł się chętny i browar...
    2025-07-09, 10:19
  • slawekkazek
    Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach1945 - 1951, tom I
    slawekkazek
    Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
    2025-01-18, 11:17
  • pebejot
    Rožmberk nad Vltavou, Pivovar Rožmberk
    pebejot
    Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
    Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.

Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...
    2024-12-31, 12:40
  • pebejot
    Austria, Zwettl, SySyrnauer Str. 22-25, Privatbrauerei Zwettl
    pebejot
    Urocze miasteczko Zwettl miałem okazję zwiedzić w sobotę 7 grudnia.
    Tą okazją był przejazd specjalnym pociągiem adwentowym, zestawionym z dwuosiowych wagonów i parowozu.
    Rozkładowe pociągi pasażerskie nie dojeżdżają do Zwettl już od kilkunastu lat.
    Godzinną przerwę...
    2024-12-20, 13:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...