Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
1. Drugie miejsce już zajęte,
Ja, tak jak już wczesniej napisałam, jeżeli będzie ekipa do pociągu, to rezygnuję z miejsca w Kangurowozie Ale narazie je trzymam, bo jak się okaże, ze wszystkie lenie porezygnują, to nie mam zamiaru sama jechać
To rozstrzygnijmy to do końca (w poniedziałek chcę kupić bilety). Adam, podpowiedz o której powinniśmy wyjechać koleją, aby i pozwiedzać (a i wąsy przy tym umoczyć, kto je ma rzecz jasna) i spokojnie dojść do PeKaPe.
Czas rozpoczęcia zwiedzania dostosowałem do wcześniejszych próśb. Wszystkim dogodzić trudno
Może jednak przyjechać troszke wcześniej do Raciborza i rozpocząć zwiedzenie też trokszkę wcześniej. Rozumiem, że nie wszystkim chce się wcześniej wstawać, ale może ten jeden raz
Rozkład jazdy pociągów z Warszawy i Wocławia da się jakoś dopasować
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Może jednak przyjechać troszke wcześniej do Raciborza i rozpocząć zwiedzenie też trokszkę wcześniej. Rozumiem, że nie wszystkim chce się wcześniej wstawać, ale może ten jeden raz
Rozkład jazdy pociągów z Warszawy i Wocławia da się jakoś dopasować
Wybacz, ale wyjeżdżam o 7,00.
Wcześniejsze połączenie to wyjazd 4,40 i 2 przesiadki i nie za bardzo mi pasi.
Jeśli to burzy innym plany, to ja nie muszę zwiedzać Raciborza i od razu uprzedzam niejasności - nie będę miał do nikogo o to pretensji w przypadku przeniesienia tej części programu.
Wybacz, ale wyjeżdżam o 7,00.
Wcześniejsze połączenie to wyjazd 4,40 i 2 przesiadki i nie za bardzo mi pasi.
Jeśli to burzy innym plany, to ja nie muszę zwiedzać Raciborza i od razu uprzedzam niejasności - nie będę miał do nikogo o to pretensji w przypadku przeniesienia tej części programu.
Źle mnie zrozumiałeś. Żeby nie było nieścisłości, jadę samochodem.
Mój post odnosił sie do tego, iż parę osób chciało zwiedzać browar i być wcześnie w Żywcu.
Za spotkanie
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Arzy a Ty możesz wziąć pasażerów. Jeszcze ktoś i może się wszyscy byśmy zabrali samochodami do Żywca.
Ja osobiście nie, ale.... jedziemy dwoma samochodami, nie chcę zapeszać.... może coś da się załatwić.
Chciałem dać znać w przyszłym tygodniu, ale jak zostałem wywołany do tablicy to napisałem to co napisałem
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Alchemych
Ok 11.30 chcielibyśmy wyjechać
Jeszcze raz zapytam jak jedziecie, z Zor do Raciborza o 11:30 to ustalone, a później do Żywca? I czy byłoby miejsce dla mnie w wozie oraz czy macie ochotę mnie zabrać . Sprawa jest na tyle ważna iż pociągami nie bardzo idzie obskoczyc obie imprezy, na busa mało chetnych bo drogo. Więc albo sie załapię do Was albo pojadę prosto do Żywca.
Ja i Maggyk piszemy się na zwiedzanie - jeśli uda się nam pojechać samochodem. wtedy ewentualnie możliwe że jakieś miejsce w aucie by się znalazło zależnie od tego jak się upakujemy i jakim samocodem będziemy jechać.
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
Breiðdalsvík (130 mieszkańców), to jedna z głównych miejscowości w regionie Fiordów Wschodnich na Islandii.[Pogoda latem jest tu taka, jak obecnie w Polsce. Niemniej w słoneczny - sierpniowy dzień, widzieliśmy tu jedyną podczas pobytu na wyspie osobę "opalającą się" z nagim torsem. ] ...
2019.08.03-Racibórz- III Międzynarodowa giełda Birofiliów. Organizatorem będzie grupa " Piwne szlaki z Raciborza " oraz browar Zamkowy w Raciborzu. Giełda odbędzie się na dziedzińcu zamkowy, w przypadku złej pogody we wnętrzach zamku. Godzina rozpoczęcia imprezy to 8,30. W programie...
Kraftowa impreza roku: bezkres dobrego piwa,
zwiedzanie browarów,
dedykowane premiery piwne,
lokalne foodtrucki,
letni chili przy browarze,
koncerty — w tym DJ Ziemka,
dodatkowe atrakcje....
Comment