2009.06.19-20 - Żywiec: XIV Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Festiwal Piwowarów
Collapse
X
-
Wiedzę że konkursy są kontrowersyjne.
Już w tym miesiącu na dywaniku tego forum był Art, Marusia, teraz mogę być ja i znajomi( ale im do pięt nie dorównujemy).
Proponuję jednak się bardziej zastanowić.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Nawet mnie gorola namawiano do udziału w akcji głosujemy na etykiety Adama, nie ma sensu ciągnąć tematu , miała być zabawa i była a że tylko dla nielicznych to już inna sprawa, raczej akcja jednorazowa wątpię aby ktoś chciał zostać pośmiewiskiem ponownie
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Dlatego (choć mi nie pasuje) jest to nagroda publiczności. Zawsze wygrywa osoba, która jest najbardziej parta. Mam nadzieję, że za rok będzie to ktoś inny, ale znająć....Nawet mnie gorola namawiano do udziału w akcji głosujemy na etykiety Adama, nie ma sensu ciągnąć tematu , miała być zabawa i była a że tylko dla nielicznych to już inna sprawa, raczej akcja jednorazowa wątpię aby ktoś chciał zostać pośmiewiskiem ponownie
Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Ja na miejscu organizatorów zbytnio bym się nie zastanawiał, tylko dał ci zakaz udziału w przyszłorocznej edycji, bo idąc w ten sposób zaparte, na ten udział po prostu nie zasługujesz. W głowie mi się nie mieści, że w konkursie pomyślanym jako zabawa grona ludzi, których łączą wspólne zainteresowania, można zrobić coś takiego. Ale jak widać, Polak potrafi.
Przykra sprawa, że znowu bijemy o coś pianę, ale dla mnie to jest granda i psucie atmosfery. Naprawdę tego nie widzisz, jak ten pacan Jejski bredzący coś o "gizdach z warszawki"?Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Już przestańcie, koleżanka wma napewno wyciągnie wnioski i nie będzie robić w przyszłym roku takich akcji.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
...zagłosowali ! Nie zafałszowali wybór. Zrozum to że typowa chamówka zrobić taki numer. Bez sensu zbierać kartki i wypełniać czy to za Twoim przyzwoleniem czy bez niego. Nagabywanie jest też nie na miejscu(vide Darek99) przecież walka nie toczyła się o wielką stawkę. Nie uszanowałeś/uszanowaliście ludzi którzy spełnili swój obowiązek a przy okazji świetnie się bawili wybierając najlepsze wzory. Twoim , bez urazy trochę jeszcze brakuje. Myślę że powinieneś przyjąć krytykę jaka spłynęła na Ciebie bo w moim odczuciu jest słuszna. Z natury nie udzielam się w takich sprawach. Ale w tym przypadku nie mogłem się powstrzymać bo to naprawde dziecinada!Comment
-
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Spokojnie niektóre wypowiedzi na browar.biz im dorównują.
Nie nakręcajmy spirali wzajemnych oskarżeń.
Postawa mwa mnie też zaskoczyła, bo myślałem, że ktoś mu wyświadczył niedźwiedzią przysługę, a okazuje się, że nie.Comment