2011.08.27 - Serbia, Gospođinci - I Breweriana Meeting
Pierwsza giełda kolekcjonerska w Serbii
Czas 08:00 - 13:00
O szczegółach więcej jak dostanę odpowiedź na pytania
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Już wiem, ze będą kolekcjonerzy z Serbii, Słowacji, Bułgarii i Bośni. Miejsce jeszcze nie znane gdyż chłopaki mają dwie potencjalne miejscówki, nie wiadomo jeszcze na która padnie
Ja w tym roku na pewno nie pojadę ale na przyszły rok już się szykuję (jak będzie)
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Już wiem, ze będą kolekcjonerzy z Serbii, Słowacji, Bułgarii i Bośni. Miejsce jeszcze nie znane gdyż chłopaki mają dwie potencjalne miejscówki, nie wiadomo jeszcze na która padnie
Ja w tym roku na pewno nie pojadę ale na przyszły rok już się szykuję (jak będzie)
Się rozruszała Jewropa normalnie! Giełda w Mołdawii, w Bułgarii, w Serbii. Fiu fiu... Robi się coraz ciekawie. Wybiera się ktoś na giełdę do Starej Zagory w Bułgarii za miesiąc, że o tej serbskiej giełdzie nie wspomnę?
Niewielki minibrowar, a dokładniej firmowy pub minibrowaru "Cigla & Krigla" w jednej z bocznych uliczek w centrum Belgradu.
Jest to pub typu "mordownia". W sobotni wieczór był ścisk jak na wiejskiej dyskotece. W środku było tak najarane, że ciężko było złapać...
Kolejny browar o dużych mocach produkcyjnych z własnym wyszynkiem na dawnych terenach przemysłowych.
Browar mieści się w potężnym magazynie na nieistniejącej już bocznicy kolejowej w bezpośrednim sąsiedztwie Dunaju.
Okolica dynamicznie przeobraża się w wielkie osiedle mieszkaniowe....
Duży browar z wyszynkiem w industrialnym otoczeniu na dawnych poprzemysłowych terenach z dala od centrum Belgradu.
Modne miejsce, idealne na odpoczynek z dala od miejskiego zgiełku i atrakcji turystycznych.
Z centrum najlepiej dojechać tramwajem 12 do przystanku Hipodrom i przejść...
Minibrowar przy jednej z głównych arterii miasta, ale daleko (ok. 4 km) od głównego dworca kolejowego.
Nowy Sad to jedno z największych miast w Serbii i aż dziw bierze że nie posiada sensownego systemu komunikacji miejskiej.
Układ ulic jak w Nowej Hucie sprawia, że wszędzie jest...
Niszowy lokal z niszowym piwem w Niszu.
Minibrowar, a właściwie firmowy pub minibrowaru "Komitet" znajdujący się w centrum drugiego co wielkości miasta w Serbii.
Lokal znajduje się około 2 km od dworca kolejowego w starej kamienicy.
Po przekroczeniu progu poczułem...
Comment