8 ale w cenie 6-ciu.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Comment
-
W Turku ani w Kole nie było, a szkoda, bo myślałem, że rzuca chociaż po 5szt na sklepComment
-
Tropical'a było bardzo mało, przynajmniej u nas, 6 butelek, z czego większość Slyrs.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
-
Leśniczy, pozostał nam tylko Lidl w Galerii Wiślanka, drugi na Alejach w remoncie.Comment
-
Wszystkie butelkowe piwa wchodzą w piątkową promocję w Lidlu. Bierzesz dowolne 8 piw w szkle, każde Ci się zrabatuje -50%. Tylko musisz korzystać z ich aplikacji w telefonie.
Inne Beczki, Nepomucen, Artezan, Funky Fluid, Ale Browar, Za Miastem, Pinta- na te kraftowe piwa masz obecnie największą szansę trafić w niemieckiej sieci.
Może jeszcze gdzieś znajdziesz portery z Bojanowa i Miłosławia, ale szanse już małe. Sezon na portery wróci jesienią.
Dzień wcześniej czyli jutro podobno promocja w Biedronkach 12+12 (z kartą), ale tam co najwyżej piwa do po(d)lewania kiełbasy z grilla.Last edited by kosher; 2021-04-28, 09:53.Comment
-
W Wiśle w niedziele widziałem Tropical BA , może dotrwa do piątku .
Last edited by LESNICZYy; 2021-04-28, 18:42.Comment
-
Dzisiaj rano rozpędziłem się i kupiłem w Lidlu 16 piw na jednym rachunku. Jednak tylko za 8 zapłaciłem połowę ceny. Potem zacząłem się zastanawiać, jakie były reakcje, na widok rachunku, ludzi, którzy brali całe kartony piw i napojów piwopodobnych. Niektórzy brali nawet po ok. 40 butelek.Comment
-
Świetna promocja (do 29.05) w dużych Kerfurach (Arkadia, Galeria Mokotów), nie wiem czy także w innych.
4-pak Miłosława w cenie 14,99, a do tego drugi za 1 grosz. 8 piw za 15 zł czyli 1,88 za jedno!
Są 2 rodzaje zestawów:
- Miłosław Pilzner
- Miłosław Chmielowy Lager
- Miłosław Bezalkoholowe IPA
- Miłosław Bezalkoholowy Witbier
Drugi zestaw zamiast Pilznera ma
- Miłosław Niefiltrowane
Kaucja za butelki 4x0,60 zł
W sprawie kaucji za butelki, w ramach akcji "Droga do 0 Waste" (cokolwiek to znaczy), Carrefour w całej Polsce wszedł do Europy. Wszystkie posiadane w sprzedaży zwrotne są przyjmowane bez paragonu (0,50 zł) Dotyczy to również czeskich (Bernard, Litovel, Zubr, Holba) i słowackich (Zlatý bažant), które są po 0,60 zł tak jak te z Miłosławia, Bojanowa, Ciechana, Grodziska Wkp.Comment
Comment