Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Byłem właśnie w jednym z tych większych TESCO i u mnie akurat było za 50,99 zeta. Nie żebym chciał kupować, lecz za 40+ zł to ja już mogę od święta kupić sztosa, ale zagranicznego (vide prześwietne SELASSIE z Omnipollo).
Mimo, że ogólnie TESCO jest drogie, to szkło do crafi-żywców było po równe 5 zeta. A zarówno ten ich Shaker jak i Saison Glass wyglądają całkiem porządnie. To chyba im Krosno robi, nie?
Z reszty rzeczy to przecenili też ŻAPA'ę, też na niecałe 3 zł. Mimo tego uważam i polecam wybrać się do Lidela po Corneliusową APA'ę, gdyż ta warka jest wyjątkowo udana, znacznie lepsza niż ostatnia, też z Ldila. Taka sama cena, a kaucji nie doliczają.
A tyle tego u mnie jeszcze na półce się kurzyło:
Comment
-
sezą jest od rastala
Innych nie chce mi się wyjmować półki :]
W moim tesco szkło do APA (wiaderko) + do chyba szampanskiego (pokalik) są po 5zł
Resztę wymiotło już dawno temu w regularnej cenie
Ja obkupuję się porterami
Widocznie puszka jest u mnie przeceniona lokalnie o te 30% lub po prostu nie zmienili u Ciebie cenówki, trzeba było pikać.Choć 42zł to nadal dla mnie kosmiczna cena za to piwo.Last edited by dlugas; 2017-06-19, 11:55.Comment
-
Last edited by dlugas; 2017-06-21, 09:38.Comment
-
W hiperach Auchan do 29 czerwca festiwal piwa - http://www.auchan.pl/download/Gazetk...29.06.2017.pdf
W ursynowskim Auchan (W-wa) wybór jest o wiele szerszy niż w gazetce, stworzono całą promocyjną alejkę z podziałem regałów na piwne style. Większość obniżek symboliczna, ale można znaleźć perełki (np. Konstancin IPA za 4.99 zł.).Comment
-
A mówiłem, że tak będzie. Tylko nie spodziewałem się że aż tak szybko
Przy takiej obniżce portfel po dłuższym biciu się z myślami jednak się ugiął.
Tuba już kupiona.Comment
-
Od jutra w biedronce ( tak naprawdę to pewnie już od dzisiaj bo widziałem u teścia)
Manufaktura Piwna - Czar Goryczy - IPA w wyspiarskim stylu - 3.99
Kustosz IPA - 2.99
Kustosz Białe - Wit - 2.49Comment
-
Od jutra we Freshu i pewnie Żabkce premiera nowych Single Hopów z Lwówka
- Equinox
- Sorachi Ace
Dwa za 8 złComment
-
W Lidl'u cięższa i droższa (10zł) wersja znanego nam opactwa. Imperiale, 7,5%, w składzie poza chmielem, skórką pomarańczy, dwa słody-jęczmienny i pszeniczny, oraz syropy glukozowy i maltozowy. Podobno bardzo słodkie i całkowicie bezchmielowe.
Poza tym niedobitkiniedopitki czechosłowackie, Urquell za 3zł, ale 0,33, bażanty jasny i ciemny, jak 2, to po 3,29.Last edited by Petitpierre; 2017-06-28, 09:39.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Ktoś już gdzieś widział te nowe, "żywieckie" Amerykańskie Pszeniczne?
Co do festiwalu piwa w Auchanie, to wielki plus dla sieci za tematyczną akcję, bo naprawdę jest w czym wybierać, asortymentu pozazdrościłby niejeden sklep specjalistyczny. Do tego wszystko podzielone na style. Z "promocji" to warto się zainteresować Atakiem Chmielu poniżej 6zł i ciekawymi szklankami za ok. 5zł. Wy coś ciekawego upolowaliście w swoich "Oszołomach"?Comment
-
Ktoś już gdzieś widział te nowe, "żywieckie" Amerykańskie Pszeniczne?
Co do festiwalu piwa w Auchanie, to wielki plus dla sieci za tematyczną akcję, bo naprawdę jest w czym wybierać, asortymentu pozazdrościłby niejeden sklep specjalistyczny. Do tego wszystko podzielone na style. Z "promocji" to warto się zainteresować Atakiem Chmielu poniżej 6zł i ciekawymi szklankami za ok. 5zł. Wy coś ciekawego upolowaliście w swoich "Oszołomach"?Last edited by wpadzio; 2017-06-28, 14:40.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
Comment