promocja Carlsberga

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19326

promocja Carlsberga

za 4 0,5l lub 6 0,33l szklaneczka firmowa typy "lejek". gdzie? w Carefourze na Czyżynach w Krakowie.
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2002-10-21, 16:01.
  • And69
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.06
    • 1487

Promocja ta odbywała się we wszystkich Carrefourach w Polsce , nie tylko w Krakowie .

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19326

miałem prawo nie wiedzieć.

Comment

Related Topics

Collapse

• masumi
        2020.02.15 - XXVI Międzynarodowa Giełda Birofilistyczna w Krakowie
        masumi
        Witam.
        Mam przyjemność poinformować i zaprosić na XXVI Międzynarodową Giełdę Birofilistyczną w Krakowie
        Data: 15. 02. 2020 r.
        Adres: ul. Reymonta 15, Kraków
        Czas: w godz. 7,00 - 12,00
        Wejściówka 5 zł
        Rezerwacja stolików 5 zł, (wrzuć info na PW)....
        2020-01-11, 23:26
      • warsawcity
        Sprzedam butelkę ze składu J. Ripper w Krakowie, koniec XIX - pocz. XX w.
        warsawcity
        Sprzedam unikalną butelkę ze składu J. Ripper w Krakowie, który prowadził m.in. sprzedaż piwa Okocimskiego i Pilzneńskiego. Butelka jest w bardzo dobrym stanie, posiada jedynie liczne drobne ryski. Wykonana ze szkła w kolorze miodowym, zamykana była na korek, ma bardzo masywne denko, wysokość:...
        2018-04-25, 11:48
      • abelincoln
        Dania, Svendborg, Nyborgvej 4D, Svendborgssund Bryghus
        abelincoln
        Knajpa przy browarze, otwarta w weekendy (czwartek-niedziela 12-20). 12 kranów, ceny około 65-70 koron za 0,4l. dużo miejsca w środku, plus nasłoneczniony taras. Jakieś 1km od stacji i głównego deptaka. Piłem bocka oraz ipę (na zdjęciu) - bardzo smaczne i warte powtórzenia. Jak widać, jest...
        2025-07-15, 19:49
      • ART
        Rafał S, A NZ IPA
        ART
        Miasto było spalone. Ściany z plastobetonu szeptały reklamami chmielu, a neony nie gasły nawet podczas cyberburz. W tym świecie, gdzie każdy łyk może być ostatnim, wszedł Rafał – ultrabiegacz, który pokonał trasę Sahara-Księżyc-Singapur z butelką w plecaku i potężną wolą walki...
        2025-06-16, 20:04
      • e-prezes
        Osjann, Hazy IPA
        e-prezes
        Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...

Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
        2025-04-07, 16:00
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...