Dziś z kolegą w poszukiwaniu piwnych promocji oblecieliśmy całe osiedle, znaleźlismy w jednym sklepie promocje Harnasia. Do 5 piw puszkowych dorzucają pokal 0.3l .. cena około. 12 złotych czyli nie tak dużo, zwazywszy ze szklaneczka nie taka zła..
Promocja Harnasia
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Czy ktoś zbiera etykiety z piw puszkowych?
Zauważyłem ostatnio, ze wiele miejscowych piw ma etykiety, które dość łatwo się odklejają.
Można je obejrzeć tu:
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
A ze nie jestem z nimi związany...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Skusiła nas oferta różnych kraftów na kranach. W przeciwieństwie do Frýdek-Místek, Jiřího Trnky 82, Pivovárek Morava który leży w części Mistek, Pivní Zkušebna jest we Frýdku. Przeszliśmy sobie spacerkiem stamtąd. Do dworca jakieś 2km.
Okolica trochę straszy, bar jest zlokalizowany...-
Channel: Czechy
-
-
Malutki browar rzemieślniczy w uroczej Nicei, założony w 2015 roku.
Sprzęt znajduje się w firmowym pubie, mieszczącym się w kamienicy przy wolnej od turystycznego zgiełku ulicy, niecały kilometr od Lazurowego Wybrzeża.
Wewnątrz klimatyzowana sala z kilkoma stolikami, prowizorycznym...-
Channel: Francja
2025-09-16, 10:03 -
-
Firmowy lokal znanego portugalskiego browaru kraftowego Letra umiejscowionego na północ od Bragi.
Lokalizacja bardzo dobra, w samym centrum starego miasta, nieopodal katedry.
Czynne od środy do niedzieli od 12. 30, w poniedziałki i wtorki od 17.00.
Miejsce cieszy się dużym zainteresowaniem...-
Channel: Portugalia
-
-
Knajpa przy browarze, otwarta w weekendy (czwartek-niedziela 12-20). 12 kranów, ceny około 65-70 koron za 0,4l. dużo miejsca w środku, plus nasłoneczniony taras. Jakieś 1km od stacji i głównego deptaka. Piłem bocka oraz ipę (na zdjęciu) - bardzo smaczne i warte powtórzenia. Jak widać, jest...
-
Channel: Dania
2025-07-15, 18:49 -
- Loading...
- Koniec listy.